Huis Tuin

Huis Tuin

Fire Escape Route Planning

Bij een brand begint in een huis of bedrijf , kunnen mensen slechts enkele minuten , misschien zelfs seconden , om de veiligheid te krijgen . Branden resulteren in meer dan 20.000 gewonden en 4.000 doden per jaar in de Verenigde Staten . Volgens de Verenigde Staten Fire Administration , veel van die doden en gewonden had kunnen worden voorkomen indien een passend brandtrap plan was op zijn plaats gezet . Walk Through

Elk huis en bedrijf moet een levensvatbare brandtrap plan op zijn plaats , en iedere bewoner van dat gebouw moet vertrouwd zijn met het. Als er niet een ontsnapping plan voor de bouw je in , het creëren van een brandtrap route is de eerste stap naar het creëren van een. Iedere kamer in het gebouw moeten worden opgenomen in de vluchtroute en, indien mogelijk , moet elke kamer minstens twee vluchtwegen hebben voor het geval de eerste wordt onbegaanbaar .
Maak een plan

Inspecteer elke kamer in het gebouw , een voor een . Denk aan de snelste en veiligste manier uit de kamer . Snelste en veiligste kan op dezelfde manier niet . Kamers die niet op de begane grond veroorzaken specifieke problemen . Kelders mogen slechts een uitgang hebben . De kamers op de bovenste verdiepingen kunnen ramen die te hoog zijn om een veilige uitgang leveren zijn hebben . Buitendeuren en ramen kunnen worden uitgerust met veiligheid bars . In elk van deze situaties , moet u nadenken over de beste manier om te ontsnappen . De kamers op de bovenste verdiepingen moeten inklapbare ladders die zijn goedgekeurd door legitieme testlaboratoria zoals Underwriters Laboratory beschikbaar . Getraliede ramen moet een interieur snelsluiting hebben . Denk goed na over alle andere obstakels die een snelle nooduitgang zouden kunnen belemmeren van het gebouw en het bepalen van een methode voor het elimineren of vermijden dat obstakel. Moet een specifieke ontmoetingsplaats buiten het huis waar elke gebruiker van het gebouw weet te verzamelen in geval van een brand . Dit zal zorgen voor een hoofdrekenen om ervoor te zorgen dat niemand wordt binnen links .
Praktijk

Praktijk verlaten van het gebouw met behulp van alle beschikbare vluchtwegen . Tijd de evacuatie uit te vinden hoeveel tijd nodig is . Branden en dikke rook kunnen een huis snel te vullen . Als blijkt de vluchtweg te lang duurt om te onderhandelen , te heroverwegen alternatieve routes . Praktijk ontsnappen op je handen en knieën omdat in het geval van een echte brand , zal de rook die u nodig heeft om te kruipen dicht bij de grond te kunnen ademen . In het geval van een echte brand , krijgen buitenkant van het gebouw en blijf uit . Neem contact op met de brandweer en laat de professionals om hun werk te doen .

Hoe te gebruiken Hooks of Riemen om Doors Breach

In geval van een brand of een noodsituatie , is het vaak nodig om een gesloten deur te doorbreken. De meeste deuren kunnen geopend worden door simpelweg de deur te breken langs het slot of scharnieren . Maar versperde deuren zijn een andere zaak . Ze bieden huiseigenaren extra beveiliging en zijn veel moeilijker te doorbreken. De enige manier om een geschonden deur te verwijderen is om een haak of

Meer dan ooit