Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn Safe Room Subsidies

? Sinds de orkaan Katrina verwoestte verschillende zuidelijke staten , hebben de Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) en de beheerders van het aanzienlijk opgeruimd hun daden . Weer rampen hebben frequenter en krachtiger, en het budget en personeel FEMA kon in de loop van een uniform alarmnummer worden uitgeput . Daarom is het belangrijk in eerste instantie om jezelf te beschermen . Een manier is door de oprichting van een familie veilige kamer in uw woning . U kunt in aanmerking komen voor een overheidssubsidie ​​te continueren om de kosten van de bouw van een veilige kamer . Veilige kamer subsidieaanvragers hebben een fascinatie met verschillende technieken van onderzoek en het tijdschema om deze technieken toe te passen . Safe Kamers

Een veilige kamer biedt bescherming tegen sterke stormen die worden aangedreven door een sterkere windkracht . U moet de bouw van een veilige kamer volgende richtlijnen van FEMA , vooral als u van plan bent om overheidssteun te betalen voor een deel of het geheel van de cost.Safe kamers komen in verschillende maten ontworpen om iedereen te beschermen tegen een enkele persoon om een ​​volledige klasse van kinderen te zoeken . Het noodweer zone waar u zich bevindt zal de urgentie dicteren naar een veilige ruimte te installeren. Uw huis zou kunnen worden gebouwd om code , maar die code omvat niet de mogelijkheid om te weerstaan ​​extreme wind , zoals grote orkanen en tornado's .
Belangrijkste eisen van een veilige kamer

Uw veilige ruimte moet kunnen beschermen de inzittenden tegen wind variërend van 75 mph naar 400 mph zijn. Op de hogere windsnelheden , alles in het pad van de storm wordt een vliegende projectiel . De kluis moet in staat zijn haar bewoners te beschermen tegen de gevolgen van de harde wind, slagregen en deze vliegende projectielen --- zelfs als uw huis is vernietigd of ernstig damaged.Your veilige kamer moet stevig verankerd zijn en bestand tegen verheffen of kantelen. Muren, het plafond en de deur moet zowel winddruk en projectiel voorwerpen of vallend puin te weerstaan ​​. De aansluitingen op alle hoeken moet de kracht om te weerstaan ​​hoge wind hebben . Als binnen-of buitenmuren zijn ook ondersteunt voor de veilige kamer , moeten ze worden gescheiden van de woning structuur . Schade aan de hoofdverblijfplaats mag niet schade aan de kluis veroorzaken .
Overheidssteun

regering initiatieven nu in de plaats kan de potentiële impact van een wind te verminderen - gerelateerde ramp op mensenlevens . Meer dan een incident kunnen optreden op hetzelfde moment . Het beschermen van mensen over het grootste gebied van voorspelbare gevaarlijke weersomstandigheden helpt om de hulpverlening te concentreren op onvoorspelbare emergencies.The federale overheid heeft een mandaat om miljoenen dollars terug te keren naar de burgers belastingbetalende elk jaar . Zij doen dit in de vorm van subsidies, leningen en subsidies verstrekt door middel van verschillende instanties en diensten . De " catch " is dat geen van deze openbaar wordt gemaakt. Dit betekent dat u moet zoeken vele wegen naar veilige subsidies kamer die uw project past lokaliseren .
Safe Room Grants

De federale overheid biedt een veilige ruimte subsidies en andere fondsen ( laagrentende leningen ) om huiseigenaren te helpen . Echter , het maakt deze subsidies eerst beschikbaar voor huiseigenaren wonen in staten met een grote kans op tornado stakingen , zoals Texas , Oklahoma , Kansas , Nebraska , Missouri , Iowa , Illinois , Indiana en Ohio . Deze staten bestaan ​​uit het centrale deel van de Verenigde Staten bekend als " Tornado Alley. " Subsidies vertegenwoordigen begeerde " gratis geld " die nooit nodig terugbetaling . Het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling ( HUD ) beheert subsidiegelden voor de installatie van een veilige kamer in bestaande woningen in Tornado Alley. HUD geeft ook geld aan maatschappelijke organisaties waardoor ze geld afgeven om te schuilen projecten publiek.
Grant Bronnen

Subsidies komen van lokale, provinciale en federale overheden . De FEMA en HUD websites zowel informatie geven over de aanschaf van subsidies voor beschermende veilige kamers . Met enkele uitzonderingen na , zijn HUD subsidies niet rechtstreeks toegekend aan individuals.First en vooral, de aanvrager registreert met Grants.gov en krijgt toegang tot de notering van subsidiemogelijkheden . De website biedt ook hulp aan kandidaten bij het invullen van aanvraagformulieren voor financiering. Evenzo , FEMA biedt een bedrijf van leningen en subsidies veilige kamer . Onder de mogelijkheden zijn : • Small Business Administration ( SBA ) Ramp Leningen • Community Development lumpsum Fondsen • Federal Housing Administration ( FHA ) Hypotheek Verzekerde Financiering • Hazard Mitigation Grant Program Funds ( het meest waarschijnlijk om individuele verzoeken te financieren ) • Pre - Ramp Mitigation Program FundsThe Office of Departementale Grants Beheer en Toezicht ( ODGMO ) werkt nauw samen met alle overheidssubsidie ​​kantoren . Hun doel is om HUD effectiviteit in subsidie ​​levering te verhogen . Dit ontlast ook alle lasten voor de aanvragers .

Hoe maak je een Storm Survive

Je kunt niet voorspellen van de effecten van een zware storm zou kunnen hebben op uw huis en gezin , maar het is verstandig om vooraf te plannen en na te denken over het voor alle mogelijke eventualiteiten basis van uw locatie . Informatie en voorbereiding zijn de twee elementen om succesvol te maken met een hevige storm , volgens de National Oceanic and Atmospheric Administration . Wat je nodig h

Meer dan ooit