Huis Tuin

Huis Tuin

Brandoefening Veiligheidsregels

er nooit van uit dat je familie instinctief weet hoe tijdens een brand te reageren. Een brandoefening moet tweemaal per jaar te worden uitgevoerd , vooral als er kinderen of senioren in het huishouden . Rendezvous

Wijs een ontmoetingsplaats buiten het huis waar familieleden kunnen verzamelen na de brand verlaten . Dit laat goed voor iedereen in het huishouden , zodat de brandweer kan worden ingelicht wanneer ontbreekt iemand .
Vluchtwegen

Elke woonkamer moet meer dan een vluchtweg hebben . Tweede verdieping kamers moet een brandladder die kan worden verlaagd van het raam op de grond te hebben.
Sloten

Alle leden van het huishouden moet de praktijk het ontsluiten van ramen en deuren en in staat zijn om het te doen in het donker.
deuren

Controleer voor warmte voor het openen van een deur. Leg de rug van je hand tegen de deur , de deurknop en de ruimte onder de deur voordat u de deur te openen . Een warme deur kan betekenen dat er brand aan de andere kant .
Crawl

hitte en rook stijgen, dus kruipen op de vloer van het inademen van rook te houden . Probeer je hoofd binnen twee voeten van de vloer te houden . Indien mogelijk, gebruik een natte doek om je mond en neus bedekken .
Get Out Fast

Probeer geen waardevolle spullen of reddingshuisdieren grijpen terwijl het verlaten van een brand . Ga uit de gevarenzone en dan bellen met de brandweer .

District Civil Court Rules voor het Central District of California

Alle rechtbanken , met inbegrip van de United States District Court voor het Centraal District van Californië , hebben vastgesteld en uitgevaardigd rechter regels die de manier waarop zaken worden geprocedeerd in de rechtbank regelen . Betekenis regels Hof zijn procedures vastgesteld voor het indienen van en het procederen . Regels rechter partijen vertellen ook hoe en wanneer processtukken moet

Meer dan ooit