Huis Tuin

Huis Tuin

Aardbeving Veiligheidsvoorschriften

De westkust van de Verenigde Staten beleeft de meest aardbevingen per jaar , maar aardbevingen kan ook optreden aan de oostkust en in de Midwest. Je moet weten hoe voor te bereiden op een aardbeving , hoe tijdens een aardbeving en wat te doen na een aardbeving treft uw regio te reageren. Na een aantal aardbevingen veiligheidsinstructies handig kan uw leven redden . Als er een aardbeving gebeurt , luister naar het nieuws voor de laatste instructies in uw omgeving. Voordat een aardbeving

Voordat een aardbeving treft u in de buurt , moet u al een noodplan of een ramp plan voor uw huis of bedrijf , zodat iedereen weet waar ze hoort te zijn en wat ze geacht worden te doen . In elke kamer moet een bepaald gebied of meubelstuk worden aangewezen als een veilige plek . Het is slim onder een bureau , tafel , salontafel of ander meubelstuk te krijgen , zodat er niets op u kan vallen , zoals gipsplaten of gips , als het los wordt geschud door de aardbeving . Oefen de druppel , te dekken en houdt posities aanbevolen voor aardbevingen . Op de grond vallen , dekking zoeken onder een stuk stevige meubelen en hou je vast . Druk je gezicht tegen je arm om je ogen te beschermen . Als u in een gebied dat gevoelig is voor het krijgen van aardbevingen te leven , te installeren sterke haken op uw kasten , en bout buffetten , vitrines en andere meubels aan de muren. Bereid noodvoorziening kits , en bewaar ze op een gemakkelijke toegang in uw huis en auto . Zorg ervoor dat de kit bevat gebotteld water , ingeblikt voedsel met een blikopener , EHBO-kit , zaklamp , batterijen radio , en aanwijzingen over hoe het gas, elektriciteit en water af te zetten.
tijdens een aardbeving

Terwijl de aardbeving gebeurt , vergeet niet om te laten vallen , dek af en wacht even. Blijf in het huis , kantoor , supermarkt , of waar u zich ook bevindt , totdat het trillen en schudden stopt. Blijf weg van alle ramen . Als je in bed ligt , houdt stevig vast aan het bed en blijf waar je bent . Bescherm je hoofd met het kussen . Als je buiten bent , zoek dan een duidelijke uit de buurt van bomen , gebouwen en elektrische leidingen, en dan op de grond vallen . Als je in een auto , uw snelheid verminderen en trek dan naar een veilige plaats of rijden naar een veilige plaats . Blijf in de auto tot aan het trillen en schudden stopt.
Na een aardbeving

Na het trillen en schudden zijn voorbij, controleren op eventuele verwondingen. Inspecteer uw huis, kantoor of in de auto voor de schade . Verwijder eventuele brandgevaar . Als je denkt dat het gas lekt als gevolg van de aardbeving , draai het gas uit . Verwachten dat een aantal naschokken te voelen . Wanneer de naschokken voordoen , drop , dek af en wacht even.

Hoe Snow Get Out van de Doorway

Sneeuw in een deuropening is een gemeenschappelijk optreden na een winter storm . Meer dan een overlast, deuropening die vol sneeuw presenteert een belangrijk risico. De komende dagen kan de sneeuw ontdooien en opnieuw invriezen om ijs te maken. Het ijs kan gedeeltelijk blokkeren de deuropening of een glad oppervlak onder een onschuldige op zoek laagje sneeuw . Om eventuele problemen te voorkomen

Meer dan ooit