Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe gevaarlijk is asbest in vloertegels

? Bent u verbouwen van een huis met asbest vloertegels of werken een baan waar asbest vloertegels moeten worden verwijderd ? Dan moet je de risico's verbonden aan het hanteren en het verwijderen van asbest vloertegels weten . Asbest , wanneer de lucht, kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid bij inademing. Het is belangrijk om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen bij het werken met objecten die deze gevaarlijke mineraal bevatten . Identificatie

Volgens Kevin Mathias uit buzzle.com , asbest "is een groep van mineralen die van nature zo dun te scheiden vezels optreden . " Asbest heeft vele unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere materialen . Mathias legt uit dat asbest " bestand tegen hitte , bestand tegen brand , een zeer goede niet- geleider van elektriciteit , zeer duurzaam en heeft een goede chemische resistentie en geluidsabsorberende eigenschappen . " Aangezien deze kwaliteiten waren belangrijk voor veel in de afgelopen decennia , werd asbest gebruikt in vele dingen, waaronder vloertegels .
Geschiedenis

Mathias legt uit dat bijna alle vloertegels geproduceerd tot het midden van de jaren 1980 bevatte asbest. Fabrikanten voorkeur asbest vloertegels dan andere materialen omdat het maakte het productieproces eenvoudiger is duurzaam en zeer rendabel. Deze tegels volgens Mathias , " gewoonlijk bestond uit een mengsel van kalksteen , asbest , weekmaker , stabilisator , bindmiddel en pigment . Het mengsel werd gewoonlijk verhit tot 300 graden F en toegevoerd aan een roller om de gewenste dikte te persen . zij werden vervolgens geperst door cilinders eenvormige dikte te krijgen , waarna pigmenteren en dessins werden gedaan terwijl de tegels waren nog warm en zacht . de tegels werden vervolgens door onderdompeling afgekoeld in water , water sproeien , of geplaatst in een koelunit . zij werden vervolgens gesneden in de juiste maat en gewaxt , klaar voor de markt. "
Effecten

Asbestvezels in tegels gaf ze eigenschappen die erg belangrijk voor veel waren aannemers en huiseigenaren die tegel hun vloeren . Mathias stelt dat asbest maakte de tegels " bestand tegen slijtage , vocht , olie, vet , warmte , zuren en logen . " Ook " gaf ze extra sterkte en duurzaamheid en flexibiliteit zijn toegevoegd, " legt Mathias . De tegels kunnen weerstaan ​​vele extreme omstandigheden , die niet alleen goed voor de fabrikant was , maar ook de gebruiker .
Gevaren

Mathias vertelt ons , wonen in woningen die asbesthoudende vloertegels bevatten betekent niet dat je meteen in gevaar. Maar , waarschuwt hij dat als deze tegels zouden worden verbroken wanneer verwijderd , dat asbest kan gemakkelijk worden vanuit de lucht . Wilt u deze tegels te verwijderen , Mathias stelt dat elektrische gereedschappen moeten worden vermeden . De tegels zullen moeten worden verwijderd met de hand, en heel voorzichtig . Het plaatsen van nieuwe vloeren beneden kan zeer gevaarlijk zijn , omdat de lijm van de tegels bevat asbest en zal moeten worden geschuurd , vertelt Mathias . Natuurlijk , als je zand materiaal , stof zal worden betrokken . Met asbest tegels, kan dit zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid , zodat voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen .
Overwegingen

aan asbest te voorkomen dat besmetting van de lucht tijdens het verwijderen van deze tegels , Mathias legt uit dat je veel dingen in gedachten moet houden . Ten eerste , geen elektrisch gereedschap dat de tegels kunnen beschadigen en zet asbest in de lucht te gebruiken. Ten tweede , niet zandstralen deze tegels of zand van de lijm op de tegels . Zorg ervoor dat u deze tegels nat met water, zodat de deeltjes worden om zwaar te zweven . Ook Mathias zegt nooit stofzuigen stof ( als er stof ) uit de tegels terwijl ze te verwijderen , als de asbest deeltjes worden gevangen in het vacuüm . En nog belangrijker, te ontdoen van de asbest tegels zo snel en veilig mogelijk . Zoals bij elke risicovolle handelingen , raadpleeg dan een arts voordat de verwijdering van asbest vloertegels . Als ze niet goed verwijderd , kan asbest leiden tot vele verwoestende aandoeningen en ziekten .

Hoe kan ik iemand in een brandend gebouw redden

Je weet nooit wanneer of waar een brand zal beginnen . Er zijn procedures te volgen als je jezelf of iemand anders in een brandend gebouw te vinden. Wees voorzichtig en bewust van wat er om je heen gebeurt wanneer u probeert om iemand bij een brand te redden en volg deze stappen om iemand in een brandend gebouw te redden . Instructies 1 911 . Vind de dichtstbijzijnde telefoon en bel uw lokale hu

Meer dan ooit