Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn de verordeningen voor branddeuren

? Een brandwerende deur is een opening voor het voorkomen of vertragen van de verspreiding van brand en rook in een gebouw. Deze deuren worden geïnstalleerd in brandwerende muren en samen helpen ze houden een brand onder controle , zodat de inzittenden veilig kunnen verlaten. Branddeur eisen worden door de National Fire Protection Association ( NFPA ) ingesteld . NFPA Standard richtlijnen 80 adressen branddeur . Deze norm is opgenomen in de meeste lokale bouwvoorschriften in de Verenigde Staten met weinig tot geen wijziging. Rating

Fire ratings meet de hoeveelheid tijd die een deur (of andere nominale object) is in staat om de verspreiding van het vuur in wanneer zij volgens NFPA richtlijnen. Dit betekent dat een deur met een 2 - uur reizigers te verwachten resistent verbranding gedurende 2 uur bij een brand . Een brandwerende deur hebben meestal 3/4 van de rating van de omringende muur. Bijvoorbeeld , zal een muur met een 2 uur durende cijfer bevatten meestal deuren uitgerust met een 90 - minuten waardering . De duur van een brandweerstand kan variëren van 20 minuten tot 3 uur , maar 20 minuten deuren zijn ontworpen om rook dan vlammen blokkeren . De rating vereisten voor elk type deur en de muur in een gebouw worden door de lokale brandweer of bouwvoorschriften ingesteld .
Labels

Alle brandwerende deuren en kozijnen moet voorzien zijn van een etiket waarop ze hebben alle tests vereisten voldaan . Het etiket moeten worden geleverd door een gecertificeerde keuringsinstantie , zoals Underwriters Laboratory , en kunnen in reliëf of mechanisch bevestigd . Etiketten moeten de duur van de deur ( zoals 90 minuten ) aan te geven en mag niet worden overschilderd of gemanipuleerd in any way.
Deur en kozijn Eisen

houten brandwerende deuren moet een massief hout of minerale kern hebben , terwijl stalen deuren meestal zal een honingraat of geïsoleerde kern. De deur moet worden voorbereid in de fabriek , zodat er niet meer dan 3/4-inch ruimte tussen de onderkant van de deur en de afgewerkte vloer . Alle hardware preps moet ook worden gemaakt door de fabrikant. Geen gaten groter dan 1 cm in diameter kunnen worden geboord in het veld zonder vervallen van de brandweerstand , en paren van deuren moet uitgerust zijn met een astragal . Frames worden gemaakt van ten minste 16 mm dik staal en moeten worden voorbereid in de fabriek om hardware te ontvangen .
Hardware

Alle branddeuren moeten zelfsluitend zijn en zelfvergrendeling . Dit betekent dat in geval van brand al deze deuren gesloten en vergrendeld zonder handmatige tussenkomst . Dit wordt bereikt door het gebruik van een dichterbij of verend scharnier en een brandwerende lockset of uitgangsmechanisme . Brandwerende deuren kan nooit open met een deur stoppen of een ander apparaat dan een magnetische greep worden gehouden . De magnetische hold moet worden gekoppeld aan het brandalarm , zodat de deur automatisch sluit tijdens een brand . Elektrische sloten gebruikt op brandwerende deuren moeten fail-safe , nooit niet - beveiligde ( deur wordt automatisch ontgrendeld tijdens een brand om levens te redden in plaats vergrendeld om eigendom te beschermen ) .
Accessoires

Louvers zijn toegestaan ​​in brandwerende deuren alleen als ze worden gelabeld door een gecertificeerd bureau . Het rooster moet een zekering , zodat het sluit om te voorkomen dat rook zich verspreidt tijdens een brand . Ramen zijn ook toegestaan ​​, maar kan niet worden gebruikt in combinatie met een lamel . Deuren met een 45 minuten rating kan tot 1.296 vierkante centimeter van glas te hebben en 90 minuten deuren kunnen tot 100 vierkante centimeter van glas hebben . Drie uur brandwerende deuren mogen niet zijn voorzien van glazen ramen.

Pennsylvania Eisen voor een Basement Egress

Kelders worden soms vergeten in huis veiligheidsplannen . Wanneer een huis heeft een kelder in Pennsylvania het moet voldoen aan de eisen van zowel de staat als de International Building Code voor een-en twee -Story Woningen . Deze eisen omvatten de minimumnormen voor kelder uitgang en nooduitgangen . Minimum Uitgangen Kelders gebruikt voor opslag vereisen twee exit paden wanneer de kelder is me

Meer dan ooit