Huis Tuin

Huis Tuin

Brand Evacuatieprocedures

Fire evacuatie richtingen worden geplaatst in zo veel bedrijven en particuliere gebouwen die wordt het gemakkelijk om elke informatie met betrekking tot de veiligheid tijdens een brand nood negeren . Echter , alles wat er nodig is een incident - een misplaatste sigarettenpeuk , een omgevallen kaars , een onjuiste mix van chemische stoffen - en een brand kan een gebouw te overwinnen . Het is essentieel om het vuur evacuatie procedures kennen , zodat , als er brand zou moeten verschijnen , u en degenen om je heen in staat om veilig te ontvluchten zijn. Waarom een plan?

Net als in elke noodsituatie , is het belangrijk te kunnen reageren op een brand . Het ontbreken van een plan kan dodelijke gevolgen hebben. Volgens de National Fire Protection Association , slechts 23 procent van de huishoudens hebben geformuleerd en oefende een plan voor brandtrap . Ongeveer 33 procent van de ondervraagde Amerikanen dacht dat als een vuur deed breken in hun huis , zouden ze ten minste zes minuten hebben om eruit te komen voordat er enige bedreiging voor hun leven. Echter, binnen zes minuten van een beginnende brand , is het vaak te laat om uit een brandend huis ( zie referentie 1 ) . Het hebben van een plan kan een leven of dood verschil in het midden van een vuur te maken .
Startpagina Evacuatieprocedures

Startpagina brand evacuatieplannen zijn meestal niet geplaatst op een opvallende plaats ; Vaak is er geen evacuatieplan helemaal . Echter, wetende dat een paar belangrijke principes zullen helpen een procedure voor uw huis en familie te ontwikkelen. Begin met het tekenen van een kaart van uw huis. Dan, ten minste twee manieren om eruit te komen van elke kamer ; soms een brand kan een gemeenschappelijke ingang blokkeren. Kies vervolgens een externe ontmoetingsplek waar iedereen kan komen na het verlaten van het huis uit de brand . Als er geen ontmoetingsplaats , kan iemand weer onnodig lopen in het brandende gebouw . Tot slot , de praktijk van de procedure . Vergeet niet dat als het huis is gevuld met rook , moet u wellicht te kruipen op de vloer om te ontsnappen aan de giftige dampen .
Bedrijvengids Evacuatieprocedures

krijgen in een plaats van het bedrijfsleven, de overheid gebouw of school, moet er brand evacuatie procedures geplaatst op een opvallende plaats . Voor degenen die de ontwikkeling van de procedures , kan een paar belangrijke inzichten helpen om de best mogelijke plan voor brandveiligheid ontwikkelen. Als een thuis brand procedure , moet het bedrijfsleven brand procedures omvatten een redelijk plan om te ontsnappen . Zorg ervoor dat medewerkers zich bewust zijn van hoe en waar het pand te verlaten. Echter, er zijn een paar kenmerken van een bedrijf evacuatie procedure die in tegenstelling tot een normale huis evacuatie . Eerst wordt een procedure nodig voor die medewerkers die mogelijk in het gebouw te blijven om eventuele kritische functies van het bedrijf te runnen . Ook in het geval van blessures, medewerkers die in staat zijn om te helpen in de zorg moeten worden aangewezen . Ten slotte moet de namen worden gegeven aan werknemers van wie te contacteren indien u vragen met betrekking tot de brand procedure voordoen. Met deze paar eenvoudige stappen kan een onwetende bedrijf goed op de hoogte in brandveiligheid geworden .

Pennsylvania Eisen voor een Basement Egress

Kelders worden soms vergeten in huis veiligheidsplannen . Wanneer een huis heeft een kelder in Pennsylvania het moet voldoen aan de eisen van zowel de staat als de International Building Code voor een-en twee -Story Woningen . Deze eisen omvatten de minimumnormen voor kelder uitgang en nooduitgangen . Minimum Uitgangen Kelders gebruikt voor opslag vereisen twee exit paden wanneer de kelder is me

Meer dan ooit