Huis Tuin

Huis Tuin

Regels voor Bedroom Bouw in kelders

Wanneer een andere slaapkamer is nodig , bouwen in uw kelder is veel minder duur dan toe te voegen aan uw huis. Echter , het bouwen van een slaapkamer in uw kelder is meer nodig dan alleen het bouwen muren. Er zijn bouwvoorschriften eisen voor het ontwerp en de veiligheid die de waarde van uw huis kan verhogen of zelfs je leven redden . Egress

Uw kelder mag niet worden uitgerust met een uitgang venster , of met een die code voldoet . Of je raam is te klein , te hoog , of heeft een raam goed dat niet voldoet aan eisen van de code te voldoen , kan een uitgang venster worden geïnstalleerd zonder al te veel moeite . Als je raam niet voldoet aan eisen van de code moet worden uitgetrokken en de beton of studs snijden om te zorgen voor de juiste venster .

Als je blok of betonnen muren , een diamant getipt wandzaag is noodzakelijk . Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het snijden van deze openingen in de muur , zullen sommige het gat te graven in de grond voor je. Voor het snijden van de opening voor het raam, de grootte krijgt ruwe opening van het raam leverancier . Het is de verantwoordelijkheid van de aannemer of huiseigenaar , als er geen aannemer , aan de bouwvoorschriften voldoen . De meeste lokale gebouw ambtenaren vereisen een plan voor herziening om te controleren op naleving van codes voordat zij afgeven van een vergunning .

Volgens de International Residential Code voor een-en twee - gezinswoningen ( IRC ) , moet elke slaapkamer twee uitgang routes . Naast de toegangsdeur , moet een uitgang vergadervenster bouwverordeningen geïnstalleerd . De IRC vereist dat de " opening opent in een openbare straat , openbare steeg, tuin of hof . "

De IRC vereist ook een vensterbank hoogte van niet meer dan 44 centimeter , een minimum van 5,7 vierkante meter netto dagopening ( 5 vierkante meter als op de begane grond ) , en een raam goed als de dorpel is onder het maaiveld . De minimale vrije opening hoogte moet minimaal 24 centimeter en de netto vrije breedte van de opening moet 20 centimeter zijn. Inzittenden dienen in staat om het venster te openen zonder sleutels, gereedschap of speciale kennis .

Als je raam is onder het maaiveld , moet u een venster goed dat voldoet aan bouwvoorschriften eisen voor uitgang te installeren. Volgens het IRC , de minimale vloeroppervlak voor het raam moet goed 9 vierkante meter met een minimale breedte van 3 meter . Indien de diepte van het venster en groter is dan 44 centimeter , moet worden voorzien van een vaste ladder of stappen .
Verlichting

Natuurlijke verlichting wenselijk is in een is kelder. Maak gebruik van bestaande ramen of installeren van Windows te fleuren het gebied. Gebruik creatieve verlichting zoals schansen , indirecte verlichting , touw verlichting , ingebouwde verlichting , of TL- armaturen naar de kelder goed verlicht te maken.

De IRC vereist dat het glasoppervlak van een kamer minder dan 8 procent niet moet van het vloeroppervlak . Het is mogelijk dat je raam aan de uitgang code , maar voldoet niet aan de beglazing code . Dit is belangrijk om te berekenen in de planningsfase . Als een controleur een overtreding nadat u uw raam neerzet , kan je eindigen met te trekken uit het raam , vergroten de opening , en de aankoop van een ander venster . Er zijn enkele uitzondering voor deze code als u een goedgekeurd ventilatiesysteem .
Rookmelders en koolmonoxidemelders

Rookmelders zijn verplicht in de slaapkamer en buiten de slaapkamer . Als u meer dan een rookmelder , moeten ze samen worden aangesloten , zodat wanneer een alarm wordt geactiveerd alle anderen gaan dan ook uit . Er zijn enkele uitzonderingen op deze regel als je niet verwijderen van het interieur muur of het plafond oppervlakken en er is niet een kruipruimte boven of onder die gemakkelijk toegankelijk is .
P Er is een trend om ook eisen koolmonoxidemelders . Veel provinciale en lokale overheden hebben al opdracht gegeven dat ze worden geïnstalleerd . Zelfs als het niet nodig is, uit te rusten van al uw slaapgedeelte met deze detectoren . Koolmonoxide is een zeer gevaarlijk en dodelijk gas .

Welke chemicaliën worden gebruikt om Put Out Bosbranden

Bosbranden kan rampzalig zijn . Ze kunnen snel en gevaarlijk verspreid door grote gebieden . Brandweerlieden werken hard om deze branden te blussen , maar, zoals de ThinkQuest bibliotheek stelt: Er zijn natuurlijk geen brandkranen in een bos , is het moeilijker om natuurbranden te bestrijden . Tankwagen rijdt niet in vanwege alle bomen en gebrek aan wegen . de bomen , borstel , en bladeren bieden

Meer dan ooit