Huis Tuin

Huis Tuin

Voorbereiding voor een Ramp

Het creëren van een persoonlijke of familiale ramp plan is cruciaal voor het overleven van een natuurramp of een noodsituatie . Voorbereiding voor een ramp idealiter begint lang voordat een orkaan , tornado , aardbeving of overstroming dreigt. Iedereen die woont in uw huis moet grondig vertrouwd met uw plan en weten hoe ze als een ramp gaan . Voorraadvorming Supplies

Stocking uw huis met essentiële benodigdheden is een goede eerste stap in de voorbereiding op een ramp . De American Academy of Pediatrics adviseert het houden van een zeven - daagse levering van ingeblikt en verpakt voedsel bij de hand . U vindt er ook een zeven- daagse levering van gebotteld water nodig voor het geval de kranen in uw huis stoppen met werken . Als een ramp , kan elektriciteit niet beschikbaar voor huishoudelijke apparaten te kunnen uitvoeren , zoals blikopeners of vaatwassers . Het houden van papier producten en een handleiding blikopener met uw hulpgoederen kan het leven makkelijker als je elektriciteit gaat uit . Batterij-aangedreven verlichting en zaklampen zijn een belangrijke aanvulling op uw voorraad en zijn een veiligere keus dan kaarsen .

In geval van nood , kunt u niet in staat om te reizen naar een apotheek te halen recepten . Stocking waarde van receptplichtige meerdere dagen en gemeenschappelijke over-the -counter medicatie met uw leveringen kunnen zorgen verlichten als je wordt geconfronteerd met een noodsituatie . Andere belangrijke benodigdheden om bij de hand zijn: luiers , wc-papier , zeep , handdoeken , extra geld , extra autosleutels , vrouwelijke hygiëne levert , kam , kopieën van de verzekeringspolissen en bankrekeningnummers , slaapzakken , vochtige doekjes , kussens , een batterij - aangedreven mobiele telefoon oplader , dekens , een verandering van kleding voor elk gezinslid , een batterij-aangedreven radio , fakkels , een EHBO-kit , en extra bril of contactlenzen . Als je huisdieren hebt , moet u een levering van voedsel , kommen , zwerfvuil en huisdier medicijnen nemen met uw noodvoorraden .
Evacuatieplanning

Kies een primaire en secundaire evacuatie route voor uw familie , en houdt extra kaarten in uw auto en met uw noodvoorraden . Selecteer een plek om te ontmoeten als je gescheiden van je familie te worden , en zorg ervoor dat iedereen weet dat de locatie . De Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) beveelt het kiezen van een out - of-town familielid of vriend als nood contactpersoon van uw familie. Als gezinsleden worden gescheiden en kan niet aan de spoedvergadering plaats krijgen , kunnen ze in contact op met de contactpersoon voor noodgevallen .

Vraag uw kinderdagverblijf en scholen voor informatie over hun evacuatieplannen . Zoek uit waar de kinderen zullen worden genomen in geval van nood en hoe ouders zullen in kennis worden gesteld .
Uw huis en auto

Zorg ervoor dat iedereen in uw huis kent een aantal vluchtwegen in het geval dat ze niet in staat om uw huis te verlaten door de voor-of achterdeur . Overweeg de aanschaf van inklapbare ladders voor de tweede verdieping kamers . Toon familieleden hoe je van water , elektriciteit en gas diensten indien nodig schakelen . Als overstroming of gas lekken , het uitschakelen van deze diensten noodzakelijk zijn. Plaats zaklampen en gereedschappen in de buurt van afslag kleppen. Houd een klein aanbod van voedsel, water en dekens in uw auto . Als u niet in staat om terug te keren bij u thuis om uw hulpgoederen krijgen , in ieder geval heb je een aantal basis items in uw auto .

Hoe maak je een Fire Evacuatie Indeling Tekenen

Een brand in het huis of werkplek is een van de meest gevaarlijke incidenten kunt tegenkomen . Een kleine brand kan zich zeer snel , vullen structuur met giftige rook . In een dergelijke situatie , een snelle reactie van groot belang . U kunt kostbare seconden verliezen in de tijd die nodig is om uit een ontsnappingsroute als men niet al op zijn plaats . Daarom is het belangrijk om een goede brand

Meer dan ooit