Huis Tuin

Huis Tuin

Rolstoelhelling Instructies

The Americans with Disabilities Act geeft richtlijnen voor de bouw van openbare en private ruimtes om de participatie van mensen in een rolstoel te vergemakkelijken . Hellingen kunnen mensen in een rolstoel te krijgen in en rond gebouwen zonder hulp . Rolstoelhellingen moeten voldoen aan normen om hun veiligheid en gebruiksgemak te garanderen . Rolstoel ramps omvatten stoeprand hellingen die de persoon in een rolstoel naar de stad trottoirs gebruiken en in staat zijn om veilig over straat oversteken mogelijk te maken. Hellingen en gebouwen.

Wanneer u een rolstoel oprit bouwen binnen of naast een gebouw , moet je voldoen aan verschillende normen voor een nieuw gebouw dan voor de aanpassing van een historisch gebouw . Ontwerp de helling in een nieuw gebouw aan een 1 inch stijging hebben om de 20 centimeter . Dit is het gemakkelijkst voor een persoon in een rolstoel te beheren . Alter dit tot 1 inch stijging voor elke 16 cm als u begrensd door de afmetingen van het gebouw en er is geen manier om de meer geleidelijke helling bouwen . In de historische gebouwen wanneer er geen alternatief is , als de stijging is slechts 6 centimeter , een stijging van 1 cm in 10 inch toegestaan.

Ongeacht de opkomst , ontwerp hellingen om ten minste 36 cm breed . Toch kan een toegankelijke route te gaan door middel van een 32 - inch deuropening. Landingen moeten ten minste even breed als de oprit , en als ze gaan om een ​​hoek , regels dicteren de grootte zijn 5 vierkante meter - . De afmetingen die nodig zijn om gemakkelijk draaien zodat

Zorg voor leuningen aan te staan beide zijden van een helling als het meer dan 6 meter lang . Plaats leuningen 3 voet ( geef of neem 2 inch) boven de vloer van de helling. Bevestig de leuningen 1 1/2 cm van de muur en op een manier dat ze kunnen continu worden begrepen . Ook voor zorgen dat de leuningen stevig zijn vast en draaien niet .
Curb Ramps

Curb hellingen moeten worden verstrekt voor elke route die wordt gebruikt door een persoon die een rolstoel nodig heeft te omzeilen. Dergelijke loopbruggen worden " toegankelijke routes . " De stoeprand helling mag niet stijgen op een helling groter dan 1:20 . Zie Bronnen voor een link naar een afbeelding van de helling.

Ontwerp de oprit dus het is 36 centimeter breed , zodat de persoon kamer voor hun handen om de wielen draaien op de stoel zonder het raken van hun knokkels . Zorg ervoor dat de oprit oppervlak is stevig en anti-slip ( met een statische wrijvingscoëfficiënt van 0,8) . De statische wrijvingscoëfficiënt meet hoeveel slipt wanneer twee voorwerpen tegen elkaar wrijven , en wordt gemeten door natuurkundigen of bouwkundig ingenieurs . Zie Bronnen voor een link naar een tabel die de wrijvingscoëfficiënt voor gemeenschappelijke oppervlakken geeft . Rubber tegen beton heeft de enige coëfficiënt die de veiligheid drempel voldoet .

Lezen richtlijnen voor stoeprand hellingen zoals beschreven in paragraaf 4.7 van de ADA Accessibility Guidelines ( zie bronnen voor een link naar de richtlijnen ) , voordat de uitvoering van de plannen voor een beteugelen oprit .

Hoe kan ik een Emergency Grab & voorbereiden Ga Kit

Verpakking een noodsituatie grab and go kit is essentieel voor elk huishouden . Als het hebben van deursloten om het huis tegen inbrekers of een rookmelder te beschermen om mogelijke woningbranden detecteren , noodvoorraden ingepakt en klaar voor een orkaan , aardbeving of andere rampzalige gebeurtenis is belangrijk voor veiligheid, comfort en hulp te zorgen in tijden van nood . Volgens de Fede

Meer dan ooit