Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn de kosten van een Basement Window

? Een kelder raam toevoegen geeft een kelder een vluchtweg die de veiligheid en de waarde van een huis verhoogt . Kwaliteit en keuzes in elke fase langs de weg zal de uiteindelijke prijs van het invullen van een nieuw souterrain venster project bepalen . Functie

Basement ramen zorgen voor een bron van ventilatie , licht en een mogelijke vluchtroute in noodsituaties . Het upgraden van een kelder door het installeren van een raam brengt de ruimte tot code vuur voor een slaapkamer .
Soorten

Basement venster opties variëren van kleine pop - out kits volledige schuifdeuren raam en staande trappenhuis uitgangen . Prijzen beginnen bij $ 200 in de buurt en ga zo hoog als $ 2.000 voor deluxe systemen . Keuzes zijn beschikbaar om voor een reeks van sterke en maten om een grotere kelder of ondergrondse woonkamer tegemoet .
Materialen

Window materialen voor kelder ramen zijn gespecialiseerde om de milieu- elementen van zo laag bij de grond en onder het gewicht van het frame van het huis te weerstaan ​​. Een verscheidenheid aan opties beschikbaar om het uiterlijk van het vinyl of hout beglazing van de rest van het huis passen .
Installatie

een kelder raam zelf installeren of met een vriend zal ongeveer $ 500 kosten en duurt tussen de twee en drie dagen . Aangaan van een professional aan het werk te doen zal ongeveer $ 2.000 tot $ 3.000 kost , afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de opgraving proces .
Onderhoud

Onderhoudskosten zijn laag op een kelder raam en de meeste hebben een levenslange garantie . Het venster maand gereinigd te worden en getest bij elke schoonmaakbeurt te zorgen dat het functioneert als een haalbare exit .

Toegang tot een Hatch & Ladder

Luiken en ladders kunnen vele toepassingen dienen in zowel openbare gebouwen en woningen - als vluchtweg systemen , snel en onopvallend toegang tot een zolder , of als een toegangspunt tot het dak van een gebouw . Sinds luiken en ladders zijn over het algemeen voor het gemak van de mensen binnen het gebouw , moeten zij over het algemeen worden benaderd vanuit de binnenkant naast het hebben van een

Meer dan ooit