Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan Walkie Talkies worden gebruikt tijdens een Ramp

? Walkie - talkies zijn hand gehouden , twee - weg radio's die zijn gebruikt voor de communicatie tijdens rampen sinds de Tweede Wereldoorlog . In oorlogstijd instellingen , walkie - talkies waren het enige middel van live communicatie voor de troepen terug naar hun hoofdkwartier. Sindsdien zijn walkie - talkies populair in de algemene bevolking worden omdat ze mogelijk twee - weg communicatie in gebieden die niet zijn uitgerust met telefoonlijnen en elektriciteit . Het hebben van een walkie - talkie kan een verschil in levensbedreigende noodsituaties. In een Ramp

Strategisch plaats noodpakketten die sets van walkie - talkies in makkelijk toegankelijke locaties bevatten . Train uw werknemers op de werkplek en je familie thuis in hoe de walkie - talkies te krijgen en ze te gebruiken in een ramp .

Walkie - talkies berichten sturen naar elkaar en niet over een zendmast te vereisen relais signalen. Dat maakt ze betrouwbaarder dan mobiele telefoons in afgelegen gebieden waar het moeilijk of onmogelijk om een ​​signaal te krijgen . Meer geavanceerde walkie - talkie apparaten zijn twee -weg radio dat signalen over de Family Radio Service ( FRS ) van de Federal Communications Commission zenden .

Scholen , bedrijven en openbare voorzieningen zijn soms nodig om een ​​set van walkie houden - talkies en extra batterijen voor communicatie tijdens een ramp . Elk huishouden moet een set handige hebben.

Reach for the noodpakket met de walkie - talkies als een ramp . Zet ze aan , afstemmen op de radio frequentie en proberen iemand aan de andere kant te bereiken . Geef een walkie - talkie aan iemand in uw familie of groep als uw kit heeft meer dan een. Zorg ervoor dat de communicatielijn open is tussen de twee walkie - talkies voordat je opsplitsen om hulp te zoeken of om anderen te helpen in geval van nood .

Blijven communiceren met de andere walkie - talkie gebruiker en blijven om een ​​verbinding tot stand met iemand buiten het ramp gebied . Sommige walkie - talkie -eenheden zijn uitgerust om toegang te krijgen tot de radio , zodat u afstemmen op een lokaal radiostation voor updates in het geval van een grootschalige ramp .
Ramp Recovery

Walkie talkies zijn een betrouwbare manier van communicatie in een ramp. Natuurrampen - waaronder overstromingen , bosbranden , aardbevingen en stormen - kan afgesneden communicatie door het doorsnijden van telefoon-en elektriciteitsleidingen . In het gezicht van rampen veroorzaakt door de mens - waaronder black-outs , stroomuitval en oorlogen - walkie - talkies kunnen mensen communiceren als zij ernaar streven om onderdak te vinden van de ramp

Gebruik walkie - talkies te helpen organiseren mensen . getroffen door een ramp en grote menigten te vestigen . Station mensen uitgerust met walkie - talkies op beveiliging punten en communiceren in real-time veranderingen en beslissingen om mensen veilig te houden en verdere verwondingen of inbreuken op de beveiliging te voorkomen . Het onderhouden van de communicatie per walkie - talkie met de buitenwereld zal toestaan ​​dat deze buiten het ramp gebied te helpen navigeren om de veiligheid en mogelijke gevaren langs de weg te vermijden .

Hoe Ter bescherming van uw Screen Door van kinderen en huisdieren

Bescherming van uw scherm deuren van kinderen en huisdieren is niet een moeilijke taak , maar het is een taak die herhaalde inspanning kan vergen . U kunt succes sneller zien door het combineren van het gebruik van meerdere stappen tegelijk . Zodra u uw verwachtingen voor uw huisdieren en uw eigen kinderen hebben vastgesteld , moet u af en toe correcties te bieden of te communiceren uw verwachting

Meer dan ooit