Huis Tuin

Huis Tuin

Tornado & Zwaar weer Veiligheid

Volgens de National Weather Service , de Verenigde Staten ervaart meer zwaar weer voorvallen dan ergens anders in de wereld . Gemiddeld , de VS heeft 10.000 onweersbuien, 5000 overstromingen, 1000 tornado's en twee landfalling orkanen per jaar , samen met bosbranden , hoge hitte , harde wind en strenge winter . Want het is zo wijdverspreid, het is belangrijk om te weten wat wanneer zwaar weer stakingen doen . Plan vooruit

Ontwikkelen van een plan van aanpak in geval van noodweer . Weet waar u verblijft tijdens extreme weersomstandigheden, of het nu een interieur kamer of kelder in uw eigen huis of een vriend of thuis familielid .
Wacht niet op de waarschuwing handelen

Vele malen , is een zware weersomstandigheden horloge uitgegeven voor een waarschuwing . Als een horloge wordt afgegeven , zorg ervoor dat uw noodvoorraden zijn klaar en bij de hand. Een ramp kit en noodweer radio met extra batterijen zijn belangrijk nietjes . Als u niet van plan om te verblijven in uw huis tijdens noodweer , zou dit de tijd om te vertrekken en ga naar uw alternatief onderdak zijn.
Auto's en Mobile Homes

Als u in een stacaravan woont, zoekt alternatieve onderdak. De hoge winden zijn gekend om stacaravans en tornado omvallen kan gemakkelijk uit elkaar vallen een. Als u in uw auto als zwaar weer stakingen , aan de kant van de weg tot de storm gaat of indien mogelijk rijden naar de dichtstbijzijnde stevige beschutting en wachten tot de storm daar .
Ramp Kit

Bereid een ramp kit bestaande uit zaklampen , batterijen , flessen water , een EHBO-kit , weer radio en ingeblikt en verpakt voedsel .
aandacht besteden aan het weer

Als er een gevaar voor zwaar weer , spelen veel aandacht aan de weerberichten en de hemel zelf . Als u van mening zwaar weer is een mogelijkheid, beginnen met het opzetten van uw plan in de plaats . Wachten tot de laatste minuut zou kunnen hebben verwoestende resultaten .

Wat zijn de verordeningen voor branddeuren

? Een brandwerende deur is een opening voor het voorkomen of vertragen van de verspreiding van brand en rook in een gebouw. Deze deuren worden geïnstalleerd in brandwerende muren en samen helpen ze houden een brand onder controle , zodat de inzittenden veilig kunnen verlaten. Branddeur eisen worden door de National Fire Protection Association ( NFPA ) ingesteld . NFPA Standard richtlijnen 80 adres

Meer dan ooit