Huis Tuin

Huis Tuin

Over Fire Ladders

Brand ladders zijn er in vele verschillende variëteiten en worden gebruikt op basis van de situatie en de ervaring van de brandweerman het gebruik ervan . Single Ladder

Een ladder wordt geleverd in een vaste lengte , meestal 12 tot 24 voet , en kan gemakkelijk worden vervoerd en klom door een brandweerman.
Dakladder

een dak ladder is een soort van enkele ladder met haken aan de bovenkant voor het beveiligen van een dak of andere verhoogde oppervlakken .
vouwladder

een opvouwbare ladder , ook wel bekend als een zolder ladder , is een type van enkele ladder bekend om zijn compacte ontwerp en draagbaarheid . Scharnierende sporten zorgen voor de ladder naar boven verticaal vouwen zich voor meer compacte opslag .
Schuifladder

Een uitbreiding ladder heeft twee of meer enkele elementen die kunnen worden verhoogd of verlaagd met behulp van een val lengte aan te passen . Uitbreiding ladders kunnen variëren 12-35 voeten .
Pole Ladders

Pole ladders , ook wel Bangor ladders , zijn de hoogste soorten brand ladders . Ze zijn gebouwd in secties en gebruik palen voor extra ondersteuning . Pole ladders kan oplopen tot 65 voet , maar worden doorgaans gebruikt onder 50 voet .

Hoe kan Walkie Talkies worden gebruikt tijdens een Ramp

? Walkie - talkies zijn hand gehouden , twee - weg radios die zijn gebruikt voor de communicatie tijdens rampen sinds de Tweede Wereldoorlog . In oorlogstijd instellingen , walkie - talkies waren het enige middel van live communicatie voor de troepen terug naar hun hoofdkwartier. Sindsdien zijn walkie - talkies populair in de algemene bevolking worden omdat ze mogelijk twee - weg communicatie in g

Meer dan ooit