Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te doen in een natuurlijke Ramp

Noodgevallen en natuurrampen kan elk moment gebeuren , op elke plek . Vooruit plannen kan omgaan met noodsituaties vergemakkelijken , vooral omdat communicatie en transport , voedsel en water , en onderdak kan worden verstoord . Natuurrampen zoals branden, overstromingen , tornado's en aardbevingen van invloed zijn duizenden mensen per jaar . Vier stappen helpen u weet wat te doen om jezelf te beschermen tijdens een natuurramp . Be Prepared

De impact van een noodsituatie of ramp kan worden verminderd door te worden voorbereid en weten wat te doen voor , tijdens en na de noodsituatie zich heeft voorgedaan . Weet wat waarschuwingsborden uw gemeenschap heeft opgezet om een noodsignaal . Leren deze waarschuwingssignalen te herkennen en wat te doen als ze zich voordoen . Luister naar de lokale media om uit te vinden prognoses en instructies voor noodgevallen . Tijdens een natuurramp , houden telefoonlijnen open voor de lokale autoriteiten te melden.

Leer de noodplannen voor uw werkplek , evenals uw kinderen dagopvang noodplannen . Ook leren de gemeenschap evacuatie route , vooral in laaggelegen gebieden die kunnen overstromen en in vulkanische gebieden . Neem een EHBO- klasse . U kunt geen toegang tot professionele medische bijstand.
Maak een Family Plan

Gezinnen moeten een plan voor wat te doen , waar te gaan en veiligheidsmaatregelen tijdens het organiseren van een natuurramp . Dit plan moet schriftelijk worden gedaan en elk gezinslid moet een afschrift hiervan te ontvangen .

Ga van kamer naar kamer in het huis en stel je voor wat elk van de objecten zou gebeuren tijdens rampen. Identificeren dan potentieel " veilig" gebieden, zoals onder andere een bureau tijdens aardbevingen of in kelders tijdens tornado's . Identificeer alle mogelijke uitgangen die kunnen worden gebruikt tijdens een natuurramp .

Selecteer een potentiële alternatieve ontmoetingsplek buiten uw gebied bij familieleden worden gescheiden . Selecteer ook een contactpersoon buiten uw gebied gelegen zodat iedereen kan communiceren via die gekozen contact . Leer familieleden die oud genoeg zijn hoe het gas , elektriciteit en water bij de belangrijkste schakelaars draaien .
Stockpile Supplies

ten minste vijf Altijd dagen ter waarde van voedsel en water beschikbaar voor elk gezinslid . Water moet worden bewaard in verzegelde containers en voedsel dient te bestaan ​​uit niet-bederfelijke goederen , zoals conserven of voedsel verzegelde pakketten.

Houd een noodpakket handig met een batterij-aangedreven radio en zaklamp , extra batterijen , kaarsen en wedstrijden . Ook een EHBO-kit, brandblusapparatuur voor kleine branden , een accu-aangedreven of zonne-energie verwarming en eventuele speciale medicijnen nodig , zoals insuline .
Evacuate

Houd een brandwerende , waterdichte kluis met belangrijke familie informatie , zoals vitale records , hypotheek papieren, medische gegevens , verzekeringsgegevens en geboorteakten , evenals andere onvervangbare artikelen . Medische hulpmiddelen moet altijd worden uitgevoerd met jou .

Luister naar de radio en televisie om te zien of u in de buurt moet evacueren . Maak dan gebruik van de aanbevolen reisroutes en onmiddellijk te verlaten . Eenmaal in een veilige omgeving , blijven daar totdat u heeft verteld door de autoriteiten dat het veilig is om terug te keren .

Vorherige Seite
NFPA Maximale bezetting Standards

Bepaling van het maximale bezettingsgraad van de gebouwen is de verantwoordelijkheid van een lokale brand gezag. De National Fire Protection Association Life Safety Code wordt vaak gebruikt als de standaard bezettingsgraad van de gebouwen dat een veilige uitgang in het geval van een noodsituatie te berekenen . Life Safety Code De Life Safety Code werd ingevoerd na de Driehoek Shirtwaist Vuur van

Meer dan ooit