Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een Exit Sign Vervang

Verlichte afrit borden zijn wettelijk verplicht in vele gebouwen . Helaas , gloeilampen burn-out snel en moeten worden vervangen . Light emitting diode ( LED ) lampen , anderzijds , duren tot 25 jaar . Ze hebben ook sterk verminderen van het energieverbruik en de onderhoudskosten van de afrit teken . In feite kan de nieuwe LED afrit borden bespaart tot 90 procent op de energiekosten , waardoor een rendement op uw investering in slechts negen maanden . Dit is wat je nodig hebt
LED verlichte exit teken
Flat - schroevendraaier
Boor
Wire strippers
Draadscharen
Installateurshandleiding
Toon meer instructies

1

Schakel de stroom uit naar het circuit paneel waarop AC geleiders van uw bord lopen en verwijder de oude afrit teken van de gemonteerde positie . Voordat het losschroeven van de muur , draai duidelijk voorklep van het teken op de AC geleiders loskoppelen door ofwel hen uitpakken van de naven of snijden met draadsnijders net boven waar zij hechten aan de hub. Als u ervoor kiest om de draden door te knippen , te gebruiken draad strippers daarna om tussen de helft van het einde van de uitstekende draden duidelijk tot een centimeter van rubber . Zodra de oude teken wordt verwijderd , moeten alle kabels blijven uit de muur steken .

Maak de 2 de schroeven van uw nieuwe teken en verwijder duidelijke omslag van het teken .
3

Boor de gaten , ongeveer een kwart - inch in diameter, in de rug of zijkant van het teken behuizing voor de AC- leiding aan te gaan .
4

String de AC geleiders door het geboorde gat en monteer het teken behuizing op de juiste plek op de muur . Afrit borden moet hoog worden geplaatst , zodat ze buiten het bereik van kinderen en mogelijke sabotage . Gebruik de montagegaten direct onder de schroeven van het teken . Als uw bord is een noodsituatie model , zorg ervoor dat de opening bevindt zich in de rechterbovenhoek bovenhoek .
5

Wikkel uitsteken AC van het gebouw geleidende draden rond AC hubs van de nieuwe teken , met behulp van de kleurgecodeerde kabels voorzien en volgens de instructies in de handleiding .

Pop-art 6 of snap in de juiste richtingspijl van de binnenkant van het nieuwe bord met een platte schroevendraaier . Kies de pijl in de richting van uw vertrek uit de montage ter plaatse .

Sluit 7 de backup- accu door de stekker van de accukabel stekker op de oplader bord (als je exit teken is een noodgeval model) . Test uw back-up batterij door het activeren van de kleine schakelaar aan de zijkant of voorkant van het bord (zie installatiehandleiding van uw nieuwe teken voor de exacte locatie ) . De back-up batterij , essentieel om de verlichting van uw bord tijdens noodsituaties en de naleving van de code regelgeving , moet dan licht de DC - aangedreven lampen. Als dit niet brandt , moet u uw back-up batterij te vervangen.
8

Plaats het transparante deksel en schroef deze vast .
9

Restore AC kracht om uw exit teken van circuit paneel van het gebouw .

Over Building Exit Signs

Exit tekenen zijn apparaten geplaatst in commerciële gebouwen om de inzittenden te begeleiden in geval van een noodsituatie . Ze zijn ontworpen om te helpen de inzittenden snel uitgangen van het gebouw te lokaliseren en om efficiënt te evacueren . Het ontwerp en de plaatsing van het gebouw afrit borden in de Verenigde Staten wordt geregeld door de Life Safety Code Standaard 101 , die wordt geprodu

Meer dan ooit