Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Escape Routes >> Content

Waarom heb ik een Koolmonoxide Tester

? Veel mensen geven weinig aandacht aan koolmonoxidevergiftiging , maar met een koolmonoxidemelder in de woning is belangrijk voor de familie veiligheid . Detectoren zijn relatief goedkoop , zijn eenvoudig te installeren en kan levens redden . Wat is een koolmonoxidedetector ?

Een koolmonoxide melder detecteert koolmonoxide in de lucht en zet ofwel een hoog alarm of , in sommige detectoren , een luide stem waarschuwing te laten het huishouden weten dat een lek bestaat. Ze werken op vrijwel dezelfde manier als rookmelders , en sommige eenheden zijn eigenlijk combinatie rook-en koolmonoxidemelders .
Belang

De Centers for Disease Control en Prevention schat dat ongeveer 20.000 mensen worden behandeld in spoedeisende hulpafdelingen voor koolmonoxidevergiftiging elk jaar , en meer dan 4.000 gevallen per jaar zijn ernstig genoeg om ziekenhuisopname nodig . Ongeveer 400 sterfgevallen het gevolg van koolmonoxidevergiftiging elk jaar. Volgens koolmonoxide - poisoning.com , is het waarschijnlijk dat meer dan de helft van vergiftiging sterfgevallen wereldwijd komen uit koolmonoxide .
Hoe werkt koolmonoxidevergiftiging Happen ?
< p> koolmonoxide wordt geproduceerd door propaan gevoed kachels en apparatuur , defecte ovens , houtkachels , draagbare generatoren , en tijdens woningbranden , onder andere huishoudelijke bronnen . Koolmonoxide vergiftiging kan ook het gevolg zijn van automotoren als er geen ventilatie - . Bijvoorbeeld , het verlaten van een rijdende auto in de garage met de garage deur dicht
symptomen van koolmonoxidevergiftiging
< br >

Een van de meest gevaarlijke kenmerken van koolmonoxidevergiftiging is dat mensen meestal niet weten dat het gebeurt . Symptomen zijn vermoeidheid , gevoel van licht in het hoofd , misselijkheid en desoriëntatie , die symptomen die kunnen worden verward met de griep , onder andere zijn . Als een persoon zich onwel voelt en besluit om gewoon te gaan liggen en wat rust te krijgen , ernstige ziekte of overlijden kan leiden . Soms kan de schade als gevolg van koolmonoxidevergiftiging meer dan een maand later te zien zijn als neurologische problemen.
Kosten en type van detectoren

Koolmonoxidemelders zijn overal verkrijgbaar en eenvoudig te installeren . Sommige modellen gewoon aansluiten op een stopcontact , die elektriciteit vereisen , en anderen aan het plafond en werken op batterijen . Koolmonoxide detectoren kunnen alleen of als een combinatie rook en koolmonoxidedetector kopen . Er moet ten minste een eenheid zijn op elke verdieping van het huis . Bij gebruik van een batterij-aangedreven detector , vergeet niet om het apparaat regelmatig te testen en vervang de batterij minstens een keer per jaar , of vaker indien de fabrikant aanbeveelt .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/escape-routes/1002015866.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.