Huis Tuin

Huis Tuin

Eisen van een evacuatieplan

Bereiding in de vorm van een ontruimingsplan kan letsel, materiële schade en verwarring te voorkomen tijdens een noodsituatie . Evacuatieplannen worden best bewaard in het schrijven en altijd beschikbaar voor het huis van de bewoners te beoordelen . Ontkenning is niet de manier om te gaan met de planning voor een noodgeval . Het plan om de zes maanden zal iedereen op de hoogte van waar te gaan wanneer de tijd komt een update . Be Informed

Begin met een lijst met redenen om te evacueren . Bepalen wat zou een evacuatie nodig is duidelijk in veel gevallen - brand , orkanen , aardbevingen , tornado's , overstromingen en modderstromen worden vaak genoemd . Giftige chemische lekken , geweld , onlusten of andere vormen van noodsituaties beheerd door lokale overheden ook reden tot evacuatie . Weten welke redenen evacuaties zou kunnen plaatsvinden in de omgeving , en beginnen voor te bereiden op deze . Het Amerikaanse Rode Kruis biedt cursussen op de voorbereiding en het krijgen van opgeleid voor evacuatie en noodsituaties .
Plan evacuatieroutes

Contacteer de stad of provincie beheer van noodsituaties kantoor voor informatie over het evacueren lokaal . De meeste steden, provincies en staten hebben routes gepland voor het verlaten van een stad en aangewezen opvangcentra die gebruikt worden in noodsituaties . Planning evacuaties uit een woning of gebouw vereisen een schone pad en begrip van de uitgangen door de gehele structuur . Plaats borden naar alle uitgangen en wegen te markeren en maak een kaart met behulp van een gebouw plattegrond naar veilige manieren te identificeren van de structuur. Plaats de kaarten voor een snelle evaluatie en referentie .
Verzamel Equipment

De noodzaak om te evacueren kan gebeuren in een kwestie van minuten. Stop nu en beslissen wat nodig zal zijn - gebied kaarten , persoonlijke records , telefoonnummers en dierbare foto's . Besteed tijd aan het verzamelen van deze items bij elkaar op een centrale locatie , zodat ze kunnen worden bereikt voor snel . Het Bureau van Binnenlandse Veiligheid beveelt het opschrijven van een lijst van posten met hoge prioriteit die belangrijk zou zijn om te vertrekken met als u slechts 10 minuten om te evacueren .
Kies voor

Zelfs met een zorgvuldige planning , scheiding van geliefden is een mogelijkheid . Kies een ontmoetingsplaats weg uit het gebied , afhankelijk van elk mogelijk scenario . Zo kan een giftig lek iedereen noorden te sturen , maar een slechte storm kon evacuaties zuiden sturen . Selecteer een plek weg van het probleemgebied voor elk type van nood . Daarnaast kiest iemand als aanspreekpunt , bij voorkeur een persoon buiten het gebied, die iedereen zou moeten checken met . De National Association of Realtors adviseert aanwijzing van een communicatie- commandant om het relais van het afhandelen van gesprekken . Zij stellen ook voor het etiketteren van alle nood telefoonnummers als ICE in mobiele telefoons ( ICE staat voor ' in geval van nood " ), zodat de hulpdiensten kunnen de cijfers snel te vinden als dat nodig is.

Tornado & Zwaar weer Veiligheid

Volgens de National Weather Service , de Verenigde Staten ervaart meer zwaar weer voorvallen dan ergens anders in de wereld . Gemiddeld , de VS heeft 10.000 onweersbuien, 5000 overstromingen, 1000 tornados en twee landfalling orkanen per jaar , samen met bosbranden , hoge hitte , harde wind en strenge winter . Want het is zo wijdverspreid, het is belangrijk om te weten wat wanneer zwaar weer staki

Meer dan ooit