Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een brandladder Build

Elk huis moet worden uitgerust met de juiste brandbestrijdingsmiddelen : strategisch geplaatste brandblussers , rookmelders , een ontsnappingsplan dat iedereen in het huis weet , en effectieve brandtrappen . Voor multi - huizen met een verdieping , betekent dit meestal ladders . Ladders kunnen permanent worden bevestigd aan de buitenkant van het huis , of kan in de vorm van touw of ketting ladders die afgerold een zo vaak als nodig . Wat je
2x4 timmerhout , totale lengte nodig tweemaal de hoogte van uw geplande ladder
2x4 timmerhout , 18 centimeter in lengte , genoeg om sporten elke 16 verticale centimeter maken
Boor
Hammer
Concrete schroeven
Boor van een vergelijkbare diameter om het touw Pagina 2 stukken van sterk touw , totale lengte tweemaal de hoogte van uw geplande ladder
stukken van 2 - inch diameter hardhout pluggen , 18 centimeter in lengte , genoeg te sporten maken elke 16 verticale centimeter
Toon meer instructies Heb Inspecteer uw huis
1

Bepaal waar de meest verstandige plek voor een brandtrap is in uw huis. De brandtrap moet verlaten een bovenverdieping raam in een ruimte die anders af zouden worden geblokkeerd door brand . Kopen van 2

Inspecteer uw buitenmuur om te bepalen waar de sterkste onderdelen zijn voor het bevestigen van een ladder naar . Als de buitenkant van uw huis is van beton of baksteen , moet u de ladder vast met een hamer boor en beton schroeven .
3

Boor een paar verkennende gaten in de buitenkant van uw huis als het een typisch - stok ingelijst houten huis. Zoek de spijkers in de muur, zodat u de ladder verticalen rechtstreeks in hen kunnen schroeven voor maximale sterkte .
Bouw een permanente ladder
4

Schroef twee 2x4s verticaal op de kant van het gebouw , die zich vanaf de bovenste verdieping raam om naar binnen twee of drie meter van de grond . Deze 2x4s moet ongeveer 18 centimeter uit elkaar zijn.
5

Schroef laddersporten gemaakt van 2x4s horizontaal op de verticalen , ze te plaatsen om de 16 centimeter van de bovenkant naar de onderkant van de verticalen .

6

Test de ladder door te klimmen op en neer het meerdere malen . Als het ongemakkelijk of lastig te gebruiken , passen de sporten als dat nodig is.
Bouw een Touwladder
7

Boor gaten door de uiteinden van de pluggen , 2 centimeter van de uiteinden en met een diameter net iets groter dan de touw die u wilt gebruiken .
8

String een van de touwen door elk van de gaten in de eerste plug . Vertrekken verscheidene voeten steken uit de toppen van de gaten voor het binden van de ladder af , en das knopen in de touwen net onder de plug om het te ondersteunen .
9

String de touwen door de gaten in de volgende plug en trek ze door, zodat de tweede plug is op de touwen net onder de knopen onder de eerste plug .
10

Tie twee knopen in de touwen , ongeveer 16 centimeter onder de eerste twee knopen .

11

Trek de tweede plug naar beneden , zodat het rust op het tweede paar knopen .
12

Herhaal dit proces tot je een ladder van de vereiste lengte .

13

Zet de ladder door het builen of anderszins stevig vast te zetten aan de binnenkant van het raam waar de uitgang is gepland , op een plaats waar de ladder veilig kan worden opgeslagen, uit de weg .

14

Test de ladder , als onderdeel van een brandtrap praktijk , door het openen van het raam , het verlagen van de ladder uit het raam , en klimmen naar beneden het.

Nächste Seite
Hoe veilig Kill Slakken

Niemand houdt slakken rond hun huis en in hun tuin . Slakken kunnen eten en schade planten en laten we eerlijk zijn , die slakken wil rond ? Hier is een gemakkelijke manier om zich te ontdoen van die ongewenste ongedierte zonder dat uw kinderen of huisdieren in gevaar . Wat je 1 bier nodig 1 Kom Toon meer instructies 1 Identificeer een gebied waar u merken veel slak activiteit . Slakken meest

Meer dan ooit