Huis Tuin

Huis Tuin

Storm Shelter Informatie

Honderden tornado's scheuren in de Verenigde Staten elk jaar , wordt gevraagd mensen op de noodzaak voor het installeren van storm schuilplaatsen , die ook kan beschermen tegen orkanen en andere natuurrampen zoals harde wind en hagel onderzoeken. Schuilplaatsen kunnen in de grond of boven de grond . Ze kunnen afzonderlijke structuren van de residentie of ingebouwd in de residentie. Certificering

Sinds bescherming is het doel, een storm onderdak voorzien van het zegel van de National Storm Shelter Agentschap betekent dat de unit is ontworpen om zware storm omstandigheden en onafhankelijk getest via gecertificeerde entiteiten vereniging voldoen weerstaan.
Standards

de Federal Emergency Management Agency heeft een boekje getiteld " FEMA 320 , onderdak te nemen van de storm . " Hij beschrijft de aanbevolen normen voor storm schuilplaatsen en kan uit de FEMA website besteld worden . Het omvat constructies plannen en de geraamde kosten .
Locatie

in-residence schuilplaatsen of veilige kamers zijn gebouwd in de woning . Ze zijn meestal een badkamer of kast , groot genoeg om de bewoners van het huis tegemoet . De kamer is gemaakt van materialen is een gespecialiseerde ontwerp en de bouw methode die het mogelijk maakt om hoge winden en puin effect veroorzaakt door harde wind te weerstaan ​​. Outdoor structuren bieden dezelfde bescherming , maar zijn buiten het huis in een nabijgelegen locatie gelegen . Deze worden vaak gekozen wanneer een huis is al gebouwd en economisch kunnen niet worden gewijzigd .

Hoe een Exit Sign Vervang

Verlichte afrit borden zijn wettelijk verplicht in vele gebouwen . Helaas , gloeilampen burn-out snel en moeten worden vervangen . Light emitting diode ( LED ) lampen , anderzijds , duren tot 25 jaar . Ze hebben ook sterk verminderen van het energieverbruik en de onderhoudskosten van de afrit teken . In feite kan de nieuwe LED afrit borden bespaart tot 90 procent op de energiekosten , waardoor een

Meer dan ooit