Huis Tuin

Huis Tuin

Plannen voor de bouw van gehandicapte Ramps

Het bouwen van een gehandicapt oprit zal een grotere toegankelijkheid te geven aan gebieden voor mensen in een rolstoel . Het overwint de behoefte aan trappen , want het is gebouwd op een helling . De helling wordt geplaatst bij de ingang of uitgang van een gebouw , en gemaakt van duurzaam materiaal - zoals beton . Bij het plannen van een helling te bouwen , is het belangrijk dat u deze plannen op basis van de Americans with Disabilities Act regelgeving. Deze wet schetst technische voorschriften waaraan moet worden nageleefd bij de bouw van een gehandicapte helling. Wat je nodig hebt
pen en papier
Toon meer instructies
1

Onderzoek het gebouw richtlijnen die door de Amerikanen geschetst with Disabilities Act . De gehandicapte hellingbaan moet zich houden aan de bouwvoorschriften , dus zorg ervoor dat u op de hoogte van deze voordat u de bouw te beginnen . Het zal ook moeten een goede bewegwijzering . Kopen van 2

Beoordeel de in-en uitgangen van het gebied waar u de bouw van de helling. Teken een kaart van de omgeving , zoals het nu lijkt , en foto's nemen voor uw administratie . Neem metingen van de omgeving, waaronder deurbreedte , stroomrichting lengtes en noteer eventuele trappen die in de plaats .

Speak
3 naar uw lokale gebouw gezag. Zij verleent toestemming om bouwprojecten , gebaseerd op de levensvatbaarheid van het plan en de rechtmatigheid . Advies vragen over wetten die worden gehandhaafd , en de procedures die moeten worden gevolgd bij het bouwen van een hellingbaan , zodat u dienovereenkomstig plannen .
4

Contact personen gehandicapten en hun zorgverleners in het gebied, door middel van clinics of buurthuizen . Vraag naar hun feedback over wat oprit faciliteiten die zij nodig hebben - zoals leuningen , alarminstallaties of extra borden. Het krijgen van adviezen van de gebruiker zal u helpen een geschikte voorziening te ontwerpen.
5

Kijk rond in de omgeving op hellingen die al zijn gebouwd . U krijgt een beter begrip van hoeveel ruimte je nodig hebt te krijgen, en hoe een oprit past naast trappen , tuinen , deuropeningen en andere functies .

Raadpleeg 6 terug naar je originele kaart , die in stap 2 , en beginnen met het plannen waar u de helling zal zetten . Hellingen zijn vaak " L "-vormige of "U "-vormig , en zijn minimaal 36 cm breed om een rolstoel te passen .
7

Maak een concept van een plan . Onder meer hoe de oprit eruit zal zien , de afmetingen, de bouwmaterialen , budget , tijdschema voor het bouwen en potentiële bouwers te gebruiken . Heeft het landingsterrein niet over het hoofd zien ; dit is het gebied waar een deur wordt geopend of gesloten . U moet ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is voor de rolstoel te manoeuvreren .
8

Gebruik een bouwer, en beginnen met het finaliseren van de oprit ontwerp samen . Een bouwer heeft deskundig inzicht over bouwtechnieken en u in staat om een schema te ontwerpen en uit te werken kosten nauwkeuriger zullen zijn . Het gebruik van de juiste materialen is absoluut noodzakelijk voor veiligheid en duurzaamheid .
9

terug te verwijzen naar de ADA regelgeving , plus het gebouw autoriteit informatie afkomstig uit stap 3 . Zorg ervoor dat uw plan past in de criteria voor de werkzaamheden begint .

Hoe maak je een Fire Escape Route Tekenen

Als een ramp , wordt voorbereid het verschil tussen leven en dood kan betekenen . In geval van een brand , in voorbereiding verstaan ​​dat vluchtwegen in kaart gebracht . Het is belangrijk om vluchtwegen in kaart gebracht voor elk lid van de familie en van elke slaapkamer en ruimte van het huis . Ga over de vluchtwegen als een familie en bewaar ze geplaatst voor referentie. Beslis over een ontmoet

Meer dan ooit