Huis Tuin

Huis Tuin

Residentiële Wood Fire Deur Eisen

Branden kan groot verlies van mensenlevens en eigendommen veroorzaken . Volgens de Federal Emergency Management Agency , meer dan 4.000 Amerikanen sterven in brand elk jaar, en jaarlijks verlies van eigendommen als gevolg van branden wordt geschat op ten noorden van $ 8600000000 . Brandwerende deuren zijn een element in de strijd tegen de bosbranden . Brandwerende deuren van hout kan ook worden ontworpen om gevoel voor esthetiek past , naast het verstrekken van bescherming tegen brand . Brandwerende houten deuren

Deze deuren zijn gemaakt van hout , zoals hout of triplex , dat is behandeld met chemicaliën om te bezuinigen op de neiging tot vlammen verspreiden. Deze behandeling helpt de hoeveelheid brandbare vluchtige stoffen die het hout releases op blootstelling aan vuur verminderen . De behandeling helpt ook bezuinigen op de effectieve warmte van de verbranding van het hout . Dit soort behandeling helpt stoppen met de verspreiding van vlammen , met name in de beginfase van de brand .
Rating

Ratings van brandwerende deuren zijn gebaseerd op hoe lang kunnen ze een brand weerstaan ​​. Bijvoorbeeld , kunnen sommige deuren een brandweerstand van 90 minuten , wat voor 60 minuten en een aantal voor 45 minuten . De maximale dergelijke rating is voor 180 minuten . Deze 3 - uur gewaardeerde deuren worden gebruikt in muren die gebouwen scheiden of in wanden die een groot gebouw in kleinere gebieden te verdelen . Deuren met een 20 minuten classificatie vinden voornamelijk gebruik in gangen om te bezuinigen op rook en ontwerp .
Code

Een houten brandwerende deur , de hardware en de assemblage structuur moeten alle voldoen aan de lokale code . Als goed, veel plaatsen aangeven dat deze deuren worden getest door een geschikte autoriteit voordat ze in aanmerking komen voor verkoop in hun plaats . Underwriters Laboratory en Warnock Hersey zijn twee van dergelijke controle-instanties . Er zijn ook normen van andere instanties zoals de National Fire Protection Association , de Uniform Building Code , de International Building Code en de American Society for Testing and Materials .
Testen

Het testen van deze deuren wordt gedaan om real-world brand repliceren . In positieve druk testen , testers plaats de deur montage in een oven bloot te stellen aan temperaturen tot 1800 graden Fahrenheit . Een 20 - minuten gewaardeerde deur is dus getest op 20 - minuten , bijvoorbeeld. Gedurende deze tijd moet de deur geen scheurtjes of toestaan ​​dat brand aan de andere kant van de deur . Na de helft van de rating tijd, of 10 minuten in het geval van een 20 minuten deur , wordt de deur ook onderworpen aan een stroom van water uit een brandslang .

Eisen van een evacuatieplan

Bereiding in de vorm van een ontruimingsplan kan letsel, materiële schade en verwarring te voorkomen tijdens een noodsituatie . Evacuatieplannen worden best bewaard in het schrijven en altijd beschikbaar voor het huis van de bewoners te beoordelen . Ontkenning is niet de manier om te gaan met de planning voor een noodgeval . Het plan om de zes maanden zal iedereen op de hoogte van waar te gaan wan

Meer dan ooit