Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een dak ladder Secure

Een dak ladder kunt u objecten op het dak gemonteerd , zoals een TV -antenne of schotel te bereiken . Mogelijk moet u de antenne of schotel op het dak te beveiligen zodat er geen kans dat het afglijdt . Na een veilige dak ladder is cruciaal voor de taak . Neer te zetten een strook van hout om een van de poten van de ladder bevatten maakt een dak ladder stevig. U zult huishoudelijk gereedschap en een aantal benodigdheden van een ijzerhandel . Je hoeft geen ervaring in dakbedekking nodig. Wat je
Grease potlood en Veiligheid hout
Houtschroeven
kruiskopschroevendraaier
Siliconendichtingsmateriaal
Toon meer instructies nodig
1

Figuur waar je de ladder plaatst op het dak . Open de poten van de ladder en verdragen op het dak . Kopen van 2

Mark rond een van de benen van de ladder op het dak met een vet potlood . Beweeg het been uit de buurt van waar je gewoon het merk .

Plaats
3 de strook veiligheid hout , ook wel " het dak jack , " op de waskrijt markering. Schroef hout schroeven door elke hoek van de veiligheid van hout met een kruiskopschroevendraaier .
4

Plaats een van de poten van de ladder aan de veiligheid hout . Draai de poot omhoog tegen de nok aan de ene kant van het hout .
5

Verwijder het been uit het hout als je klaar bent met behulp van de ladder. Draai het hout schroeven los en verwijder de veiligheid hout van het dak . Solliciteer siliconenkit om de schroefgaten die werden gemaakt in het dak om ze te verzegelen tegen de elementen .

Pennsylvania Eisen voor een Basement Egress

Kelders worden soms vergeten in huis veiligheidsplannen . Wanneer een huis heeft een kelder in Pennsylvania het moet voldoen aan de eisen van zowel de staat als de International Building Code voor een-en twee -Story Woningen . Deze eisen omvatten de minimumnormen voor kelder uitgang en nooduitgangen . Minimum Uitgangen Kelders gebruikt voor opslag vereisen twee exit paden wanneer de kelder is me

Meer dan ooit