Huis Tuin

Huis Tuin

Fire & Plannen van de vlucht voor woningen

In 2007 waren er 399.000 thuis branden en 2865 sterfgevallen als gevolg van de branden in de Verenigde Staten , volgens de National Fire Protection Association . Vuur verspreidt zich snel , en vele sterfgevallen door brand ontstaan ​​omdat de meest voor de hand liggende vluchtwegen , zoals deuren , tijdens een brand kan worden geblokkeerd. Naast het hebben van een werkende brandalarm , moet uw familie ook een brandtrap plan in de plaats . In kaart brengen van Fire Escape Routes

De National Fire Protection Association raadt zitten met uw familie en het creëren van een plan dat alle vluchtwegen zal laten zien . Daarnaast wilt u misschien denken over het toevoegen ladders naar de tweede verdieping ramen , alleen maar om ervoor te zorgen dat er twee uitgangen naar elke kamer. Uw familie moet de praktijk verlaten via deze routes om te controleren of ze veilig zijn. De vereniging adviseert het testen van uw brandtrap van plan door middel van een brandoefening twee keer per jaar .
Helpen jongere kinderen

Het is moeilijker voor jongere kinderen of baby's aan een brand te ontsnappen . Voor kleine kinderen een tekening van uw plan kan hen helpen begrijpen wat ze moeten doen . Als je een baby , peuters , gehandicapte familieleden of een bejaarde persoon die bij u wonen , moet iemand de verantwoordelijkheid voor het helpen van die persoon veilig uit het huis te krijgen. Door de aanwijzing van een " maatje " naar die persoon , zal een gezin te garanderen dat iedereen het veilig thuis in een noodsituatie kan verlaten.
Preventie en Planning

iedereen moet worden opgenomen en deel te nemen in het creëren van de kaart . Zorg ervoor dat als een familie die je door het huis lopen en inspecteren alle mogelijke uitgangen en vluchtwegen . Zorg ervoor dat er twee manieren uit elke kamer en dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn . Als ramen of deuren hebben veiligheid bars , zorg ervoor dat ze ook noodontgrendeling apparaten op hen, zodat ze in geval van een brand kan worden geopend . Markeer ook rookmelders op de kaart . Rookmelders moeten in elke kamer waar een persoon slaapt worden geïnstalleerd . Ten slotte , het plannen van een plek buiten het huis waar iedereen geacht wordt te voldoen als ze eenmaal uit het huis . Dit kan het huis van een buurman , een mailbox of een stop teken zijn. Het moet een veilige afstand van het huis.
Doing the Boren

Slechts 23 procent van de huishoudens daadwerkelijk ontwikkeld en geoefend thuis brandtrap plan, volgens de US Fire Administration . De plannen zijn bijzonder relevant voor kinderen, zodat ze begrijpen wat er gaande is. Leer een kind wat te doen als het brandalarm afgaat en hoe het klinkt . Oefen de boor twee keer per jaar . Tonen noodnummers op een plek waar kinderen en volwassenen hen kan onthouden voor het geval dat . Zorg ervoor dat iedereen weet niet om terug te gaan in een brandend gebouw .

Is Onder het Trappenhuis een goede plek in een Tornado

? Tornados zijn krachtig, hevige stormen die windsnelheden tot 300 mijl per uur kunnen hebben en kan in elke staat , vooral die ten oosten van de Rocky Mountains . Het grootste gevaar voor mensen is de dreiging van rondvliegend puin . Hoewel geen onderdak biedt gegarandeerde veiligheid van een tornado , op verschillende plaatsen , waaronder onder trappenhuizen , bieden de beste kans van voorkomen

Meer dan ooit