Huis Tuin

Huis Tuin

Hurricane Veiligheidsmaatregelen

Wanneer een orkaan toeslaat , zijn er vele gevaren die tag voor de rit : zware regenval , overstromingen , winden, stormen en tornado's soms . Orkanen serveren ook een belangrijk doel voor de planeet , het verplaatsen van warmte uit tropische gebieden tot koelere zones . Maar vanwege de destructieve aard van tropische stormen , wetenschappers bewaken hun beweging met behulp van satellieten . Toch stormen blijven moeilijk te voorspellen . Het beste wat je kunt doen is verstandige voorzorgsmaatregelen . Als u in een gebied met een reputatie voor orkanen woont , moet u goed voorbereid te zijn . Vluchtwegen

krijgen om het gebied waarin u woont weet . Vertrouwd te raken met zelfs de lange routes van en naar uw huis en bereiden een exit plan moet een orkaan waarschuwing afgegeven . Vergeet niet , als je woont in de buurt van de kustlijn in een strandhuis , moet je extra voorzichtig zijn. Zodra een orkaan waarschuwing is gegeven , te evacueren .
Shelters

Bezoek uw lokale schuilplaatsen en vertrouwd te raken met hun regels en voorschriften . Als je huisdieren hebt , vraag onderdak managers over hun dierlijke beleid . Als ze geen huisdieren toestaan ​​, moet u alternatieve regelingen voor hen moet een orkaan waarschuwing worden gegeven .
Home Safety

controleren om te zien wat de bouwvoorschriften zijn voor uw omgeving en zorgen ervoor dat uw huis voldoet aan alle normen . Installeer storm rolluiken op uw ramen. Zorg ervoor dat u materialen zoals multiplex opgeslagen in je garage. Zodra een orkaan adviesorgaan is afgegeven , gebruik maken van de luiken en multiplex te batten beneden ramen en deuren . U moet ook grote objecten buiten zoals vuilnisbakken en tuinmeubilair te beveiligen . Als je een garage , laat ruimte zodat u snel kunt krijgen deze producten veilig onder dekking .
Brandstof

Zorg ervoor dat uw voertuig heeft altijd een volle tank benzine , of vul extra tanks en bewaar ze goed . Als de stroom wordt uitgeschakeld, u zeker wilt zijn dat u voldoende brandstof in uw auto of vrachtwagen om het gebied te verlaten . Benzinepompen werkt niet zonder stroom .
Key Items

Houd altijd een noodvoorraad van noodzakelijke geneesmiddelen op recept en een groot aanbod van water en nonperishable voedsel . Vergeet niet om een ​​handleiding te pakken blikopener . Bereid een survival kit die veel batterijen, zaklampen , een EHBO- kit en een radio omvat .

Wat zijn de minimale eisen voor een meting Egress Venster

? Een uitgang venster heeft een opening die groot genoeg is voor een bewoner te verlaten of reddingswerkers om tijdens een noodsituatie een woning te betreden . Eisen voor uitstappen ramen afhangen van de plaatselijke bouwverordeningen hoewel de meeste codes gebruiken de eisen van de IRC - 2000 (International Residential Code ) voor een- of twee - familie woningen . IRC Measurement Eisen De IRC

Meer dan ooit