Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te bereiden op een Tropisch

Een tropische storm is in feite een weersomstandigheden dat is een stap onder een orkaan . Met een tropische storm , kun je verwachten dat de sterke wind en zware regenval . Deze voorwaarden kan soms leiden tot verschillende vormen van schade aan uw huis , met inbegrip van structurele schade en overstromingen . Naast het krijgen van uw huis klaar om de storm te doorstaan ​​, moet u ook uzelf en uw gezin te bereiden moet een zware tropische storm staking uw omgeving. Instructies
1

Informeer bij uw huis verzekeraar tot tropische storm verzekering toe te voegen aan uw beleid als je niet al te hebben . Dit zal u helpen beschermen financieel dienen schade aan uw huis komen . Kopen van 2

Praat met uw familieleden over wat te toen de storm toeslaat doen . Dit is uw nood draaiboek . Iedereen in uw huis moet weten hoe je een veilige plaats , zoals de kelder of storm kelder te krijgen . Kom met een signaal dat je familie vertelt aan het plan onmiddellijk in actie .

Maak Goedkope 3 een tropische storm noodpakket en houden waar u en uw gezin zullen gaan tijdens de storm . De kit moet ten minste een zaklamp , een batterij aangedreven radio , extra batterijen voor zowel en kaarsen met lucifers .
4

Voeg andere benodigdheden aan uw nood gebied in het huis . Deze moeten onder andere extra kleding en beddengoed , een toolkit , 3-5 liter water voor elke persoon , een driedaagse levering van nonperishable etenswaren en een EHBO-kit .
5

Installeer orkaanblinden op de ramen in uw huis . Deze luiken kunnen worden afgesloten wanneer de storm toeslaat en uw ramen en in een woonruimte te beschermen tegen sterke wind en andere schade .

Zorg
6 alle deuren in uw woning zijn een nachtslot en drie scharnieren . Massief houten en metalen deuren werken het beste wanneer bestand zijn tegen de sterke wind van een tropische storm .

Hoe maak je een Fallout Shelter Zoek

Tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog in de jaren 1950 en 60 , schuilkelders waren gemeengoed in gemeenschappen in Amerika . Officiële schuilkelders werden geïdentificeerd door tekenen dat de zwarte en gele driehoeken inbegrepen . Hoewel er geen federale inventarisatie van resterende schuilkelders , kunt u nog volgen ze naar beneden door de toegang tot de lokale, provinciale en federale openb

Meer dan ooit