Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Escape Routes >> Content

Huis ontruimingsplan Lijst

Een huis ontruimingsplan is een van de belangrijkste plannen die je kan hebben in uw huis. Zonder een evacuatieplan , kunnen de leden van uw familie niet weet wat te doen in geval van een noodsituatie . Rampen kunnen gebeuren met weinig tot geen waarschuwing , dat is waarom vooruit te plannen is zo belangrijk . Bescherm uw leven en het leven van uw gezin door het ontwerpen van een huis ontruimingsplan en het onderwijs aan uw kinderen . Vluchtwegen

The National Terror Alert Response Center raadt u twee vluchtwegen vanuit elke kamer . Routes in het algemeen de deur naar de kamer en een raam . Alle kamers met de tweede verdieping ramen moeten een touwladder bevatten . Leer kinderen hoe ze de ladder gebruiken , en oefen een paar keer om ervoor te zorgen dat ze begrijpen .
Meeting Vlekken

Je moet een plek die alle gezinsleden zal aanwijzen ga naar het eerste na evacueren . Of het is een boom in de tuin of uw kind schommel , kies een aangewezen plek , zodat u kunt hergroeperen en meteen weten als iemand het niet uit maakte. Overwegen het kiezen van meer dan een plek in het geval er een natuurramp die uw primaire plek onveilig maakt . Zorg ervoor dat u duidelijk te maken welke men eerst wordt gebruikt of waarvan een wordt gebruikt in welk soort van nood .
Herinneringen

Met zo veel waardevolle herinneringen en herinneringen opgeslagen op een locatie , moet u snel kiezen wat mee te nemen en wat te vertrekken . Maak een lijst van de top dingen die je zou willen nemen van het huis als je moest plotseling vertrekken . Blijf foto's en video's back-up op cd of een externe harde schijf voor het gemakkelijk terugvinden .
Familie Contacten

Houd een lijst met de evacuatieplannen van de mensen te bellen in geval van nood . Naast de politie , brandweer en EMS , kies familieleden die leven buiten uw regio om contact in geval van een noodsituatie of als familie wordt gescheiden . Als elk lid van de familie noemt deze persoon in te checken , kunnen ze bijhouden waar iedereen is te houden en helpen iedereen weer bij elkaar .
Maps

Nadat het plan is ontwikkeld , trek je een visueel hulpmiddel voor jongere kinderen die niet in staat nog te lezen . Ook wanneer een ramp , mensen zijn niet altijd helder denken . Een tekening voor elk lid van het gezin kan nuttig zijn , zodat wanneer de adrenaline kicks in , kunnen familieleden nog halen uit het huis en de ontmoetingsplek veilig .
Evacuatie Supplies < br >

Elke persoon in de woning een zak bereid met nonperishable voedsel , water en batterijen die genomen kunnen worden als je moet evacueren moeten hebben . Onder andere een zaklamp en een twee - weg radio dus als familieleden krijgen gescheiden kunnen ze in contact blijven . Houd deze zakken vers door het vervangen van het voedsel en water om de paar maanden . Controleer de batterijen en houd extra's bij de hand voor gemakkelijke vervanging .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/escape-routes/1002015779.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.