Huis Tuin

Huis Tuin

Is Onder het Trappenhuis een goede plek in een Tornado

? Tornado's zijn krachtig, hevige stormen die windsnelheden tot 300 mijl per uur kunnen hebben en kan in elke staat , vooral die ten oosten van de Rocky Mountains . Het grootste gevaar voor mensen is de dreiging van rondvliegend puin . Hoewel geen onderdak biedt gegarandeerde veiligheid van een tornado , op verschillende plaatsen , waaronder onder trappenhuizen , bieden de beste kans van voorkomen van letsel. Structureel , trappenhuizen zijn sterk en vaak blijven staan ​​na een tornado , zelfs als de rest van het gebouw wordt gesloopt. In het huis

Onder het trappenhuis in een kelder is de beste plek om te schuilen moet een tornado staking zoeken. Als het huis een kelder heeft, vinden onderdak in het laagste niveau van het huis , het plaatsen van zoveel binnenmuren tussen jou en de buitenwereld mogelijk . Onder een trap die leidt naar de bovenste verdiepingen van het huis , in een badkamer of in een kast zijn goede keuzes . Bedenk waar grote objecten - zoals piano , bakken of koelkasten - zich bevinden en voorkomen dat onderdak direct onder deze objecten . Niet schuilen op een trappenhuis , omdat de open ruimte biedt een pad voor puin . Vermijd ramen.
At Work

In kantoren en hoge gebouwen , vinden onderdak bij de laagst mogelijke niveau . Als het gebouw heeft een kelder , ga daar . Als er ruimte onder een trappenhuis , hurk daar. Interieur gangen , kleine kasten en ramen badkamers zijn aanvaardbaar tornado schuilplaatsen . Als laatste redmiddel , krullen in een eicel positie onder een zware bureau , bescherming van de achterkant van je hoofd met je handen .
Op School

Blijf uit de buurt van kamers die groot dak uitgestrekte , zoals auditoria , sportscholen of bibliotheken . Evacueren mobiele klaslokalen als deze structuren kan zware schade oplopen in tornado's . Als het hoofdgebouw van de school heeft een trappenhuis , schuilen onder. Net als in kantoorgebouwen , vinden onderdak langs interieur gangen en weg van de ramen .
In winkelcentra

Winkelcentra zijn gebouwd met glas en open ruimtes . Multi - level winkelcentra hebben vaak sterke trappenhuizen maar weinigen van hen . Degenen die beschikbaar zijn kan moeilijk zijn te bereiken in de paar seconden die je hebt om te reageren op een tornado bedreiging. Als u bij een en uit de buurt van glas etalages of ramen, een trappenhuis is een goede keuze . Anders, de veiligste plek in een winkelcentrum is knieën tegen een binnenmuur die uit de buurt van de stationshal leidt . Winkelcentra hebben meestal nooduitgangen bestaan ​​uit lange gangen die zonder ramen zijn .

Plannen voor de bouw van gehandicapte Ramps

Het bouwen van een gehandicapt oprit zal een grotere toegankelijkheid te geven aan gebieden voor mensen in een rolstoel . Het overwint de behoefte aan trappen , want het is gebouwd op een helling . De helling wordt geplaatst bij de ingang of uitgang van een gebouw , en gemaakt van duurzaam materiaal - zoals beton . Bij het plannen van een helling te bouwen , is het belangrijk dat u deze plannen op

Meer dan ooit