Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de impact van tropische cyclonen Verminder

Tropische cyclonen omvatten alles, van zwak en ongeorganiseerd tropische depressies aan de katastrofisch kracht van categorie vijf orkanen . Zelfs de zwakkere stormen brengen zware wind , overstromingen regens en het opkomende zeewater (bekend als stormvloed ) , wat betekent dat iedereen die op of in de buurt van de kust tijdens het orkaanseizoen waakzaam moeten blijven . Een tropische cycloon jouw kant op kan kosten u veel tijd en stress ; gelukkig zijn er tal van manieren om de impact die deze stormen hebben op je leven te verminderen en bescherm uw welzijn en uw eigendom . Wat je
Multiplex Saw
Permanent marker
Schroeven nodig Electric drill
garagedeur bracers
Water
blik of andere nonperishable eten bestellen Eetgerei
Batterijgevoede RF
Zaklampen
batterijen
Traditionele ( niet draadloze ) telefoon
Extra mobiele telefoon batterijen
5 tot 10 liter benzine
Toon meer instructies
Huishoudelijke voorbereidingen te maken in Advance
1

Snoei bomen het hele jaar door en verwijder eventuele dode takken . Het verwijderen van dode bomen en afgevallen takken onmiddellijk. Kopen van 2

verkrijgen voldoende multiplex om alle grote ramen op uw eigendom te dekken . Snijd ze op maat en gebruiken een permanent marker te labelen die stuk gaat op welk venster . Boren schroeven in de multiplex die 18 centimeter uit elkaar . Bewaar de bereide multiplex op een veilige plaats totdat het nodig is , en houden de elektrische boor handig en volledig opgeladen te allen tijde.

Houd 3 uw tuin vrij van overbodige rommel het hele jaar door , en hebben een toegewezen plek om losse voorwerpen ( zoals vuilnisbakken en barbecues ) op te slaan als een storm waarschuwing is afgegeven voor uw omgeving .
4

verkrijgen garagedeur bracers ( indien nodig) en praktijk hun installatie tot je kunt ze in een haast te installeren. Dubbele garagedeuren vereisen meerdere bracers .
5

Bedenk een evacuatieplan , zodat je weet wat je gaat doen en waar je zal gaan als een evacuatie is besteld voor uw omgeving.

voorbereiden van een supply Kit
6

een container ( of containers ) Bereid je voor op uw supply kit ; afhankelijk van de grootte van uw huishouden , kan zo weinig als een doos of meerdere grote aktetassen waarde van de ruimte nodig. Houd uw voltooide levering kit in een koele, droge en donkere plaats (niet in een auto ) totdat het nodig is .
7

Store water om uw familie ( een liter per persoon per dag ) te ondersteunen voor 3-7 dagen . Ververs het water om de twee maanden . Store blik en andere nonperishable voedsel , evenals benodigde keukengerei. Slaan een aantal wijzigingen van de kleding voor elk lid van het huishouden , samen met toiletartikelen en noodzakelijke hygiënische producten . Store voor gezelschapsdieren en andere dierbenodigdheden ( zoals riemen en snuiten , wat vaak nodig zal zijn om schuilplaatsen te voeren ) .
8

Bewaar een batterij-aangedreven radio en diverse zaklampen , samen met bijpassende batterijen. Sla een EHBO- kit en kopieën van medische voorschriften die je hebt. Sla een traditionele telefoon ( telefoonlijnen bieden genoeg elektriciteit aan de macht ) en volledig opgeladen mobiele telefoon-batterijen . Slaan een paar honderd dollar in contanten ; Creditcards kunnen niet
9

Store 5-10 liter benzine bruikbaar zijn als de stroom uitvalt . op een koele , donkere plaats . Vervang de benzine om de twee tot drie maanden of gebruik een benzine stabiliserend middel om het langer te bewaren .
10

Houd belangrijke documenten ( zoals documenten eigendom , financiële administratie en verzekeringspapieren ) in een waterdichte zak aan allen tijde. Houd deze zak in een gemakkelijk bereikbare plaats , zodat u kunt toevoegen aan de kit in een haast indien nodig.
Wat te doen als een stormwaarschuwing is afgegeven
11

Verwijder alle resterende losse voorwerpen in uw tuin en bewaar ze binnen of op een veilige plaats buiten. Schroef de voorgesneden triplex over de ramen .
12

Bewaar uw belangrijke documenten tas met de levering kit. Verplaats de levering kit en opgeslagen benzine aan uw voertuig.
13

Sluit de aardgasvoorziening van het huis als die er is . Vul een bad met water en vervolgens sluit de watertoevoer naar uw huis. Sluit elk van de afzonderlijke automaten voor uw huis en schakel vervolgens de hoofdschakelaar . Installeer garagedeur bracers , indien nodig.
14

alle deuren sluiten in het huis. Ga verder met je geplande evacuatie punt en blijven daar totdat u in de buurt veilig voor re-entry wordt verklaard .

New Jersey Building Codes voor Egress Window Maten

Egress ramen zijn een vereiste voor alle nieuwe gebouwen gebouwd in de Verenigde Staten , met elke staat verstrekken van zijn eigen individuele eisen aan de grootte van het venster . Voor de staat New Jersey , de meerderheid van de bouwverordening op uitgang venster maten afkomstig uit de International Residential Code richtlijnen , hoewel New Jersey een aantal wijzigingen heeft gemaakt om nog ver

Meer dan ooit