Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn 10 dingen om te doen tijdens een huisbrand

? In slechts twee minuten , kan een brand in huis te zetten in een snel bewegend en levensbedreigende gebeurtenis , volgens FEMA . Elk jaar meer dan 4.000 Amerikanen sterven in brand-gerelateerde incidenten en schade aan eigendommen wordt gefactureerd in de miljarden . Het is belangrijk om uzelf, uw familie en uw vrienden te beschermen tegen de vlammen , maar ook de rook en warmte . In feite , hitte en rook veroorzaken meer brand-gerelateerde sterfgevallen dan de vlammen zelf , dat is de reden waarom preventie en de juiste actie is belangrijk tijdens een brand . Controleer Deuren

Een brand kan worden achter gesloten deuren zonder te verbranden door. Controleer elke deur in een brandend huis - voor het te openen - door het plaatsen van de rug van je hand tegen het oppervlak van de deur en de deurknop . Als je voelt de warmte , niet de deur te openen; In plaats daarvan vindt een alternatieve route te ontsnappen , zoals een venster . Als de deur is cool, open het langzaam en zorg ervoor dat er niet een zware wolk van rook langs de vluchtweg.
Houd Anderen

Onmiddellijk anderen op de hoogte stellen huis dat er een brand . Vertrouw niet op rookmelders om het te doen . Op hetzelfde moment , ga niet op zoek naar vrienden of familieleden als je niet weet waar ze zijn in het huis . Probeer niet te lopen in een kamer als het vol met rook of vlammen .
Bel 911

vuur ambtenaren en personeel van de hulpdiensten onmiddellijk te melden door te bellen naar 911 na u de woning hebt verlaten . Stop niet in de woning tijdens een brand te bellen . Als dat zonder een mobiele telefoon , ren naar huis van de buren aan .
Leave Huisdieren en Kostbaarheden bellen Achter

vertragen nooit een ontsnapping uit een brandend huis om huisdieren te vinden of te verzamelen kostbaarheden . Verlaat het huis en haard functionarissen van huisdieren die blijven.
Stop , Drop and Roll

melden Als uw kleding in brand , niet --- druppel lopen op de grond en beginnen te rollen heen en weer om de brand te blussen
Crawl , niet Stand

Rook en warmte stijgen in een kamer . ; daarom laag blijven aan de grond is de veiligste manier om weg te houden van de hoge temperaturen van een brand alsmede de zware rook . Laag blijven totdat u het brandende huis ontsnappen .
Cover Your Face

Bedek je gezicht met een overhemd of vochtige handdoek tijdens een brand in huis . Dit helpt voorkomen dat rook uit het invoeren van uw longen . Gezichten Cover kinderen zoveel mogelijk , vooral wanneer hen te helpen afslag .
Sluit de deuren

Als je eenmaal hebt kroop uit een kamer , sluit de deur achter je . Het sluiten van deuren voorkomt dat het vuur zich verspreidt .
Stay Out

Zodra je uit het huis , blijf uit . Zelfs als je achtergelaten huisdieren of spullen , niet opnieuw in te voeren een brandend huis . Houd brand ambtenaren onmiddellijk je geloven als mensen of dieren zijn nog steeds in het huis en hen naar de plaats waar zij .
Evacuatie Spot misschien

Na evacueren , ontmoet de rest van de leden van het huishouden in een vooraf bepaalde evacuatie plek en blijven daar totdat iedereen in het huishouden is aangekomen . Dit moet een aangewezen voor de bewoners van het huis om te voldoen als onderdeel van een veiligheids- huishoudelijke plannen plek.

Raam roosters die niet nodig hangsloten

Venster roosters en bewakers zijn bedoeld voor twee fundamentele redenen : valpreventie en veiligheid. Bewakers en roosters die sleutels of gereedschap te verwijderen vereisen kunnen groot risico vormen tijdens een brand door het maken vluchtweg uiterst moeilijk. Window bewakers die moeten worden verwijderd door gereedschap of sleutels van een huis veranderen in een dodelijke val . Valpreventie

Meer dan ooit