Huis Tuin

Huis Tuin

Kan ik mijn blok Basement Windows

blokkeren uit kelder ramen kunnen nodig blijken voor een paar verschillende redenen : als u extra privacy of extra isolatie tegen de zon of koud wilt , of als u nodig hebt om licht te blokkeren om de set- up van een foto - ontwikkelen studio , bijvoorbeeld. Overwegen een aantal zaken voordat u besluit te blokkeren van uw kelder ramen , dat wel. Safety Issues

Veel kelder ramen zijn geïnstalleerd met speciale breakaway glazen die een ontsnapping in staat zal stellen uit de kelder in het geval van een noodsituatie. Het plaatsen van elke vorm van niet-verwijderbare apparaten dat de ramen zal blokkeren kan brandgevaar opleveren , afhankelijk van uw indeling . Het zou ook illegaal zijn als je het huren van uw kelder. Raadpleeg verhuur en bouw wetten van uw staat aan de meest recente regelgeving bepalen . Veel codes nodig die kelder slaapkamers hebben gedeblokkeerd ontsnapt . Hoe dan ook, ervoor zorgen dat ten minste een raam of deur in de kelder zal zorgen voor een vluchtweg .
Light Issues

Je moet niet blokkeren uw kelder licht als je planten in de kelder dat licht om te groeien nodig . Als u nodig hebt om de ramen te blokkeren , bewegen de planten buiten of boven bij het raam waar ze direct of indirect zonlicht ontvangt , afhankelijk van het type installatie en het seizoen .
Geestelijke gezondheidsproblemen

Gebrek aan zonlicht is gekoppeld aan depressie en andere psychische problemen . Als u woont in de kelder of besteden veel van je tijd daar , het blokkeren van het licht kan veroorzaken verslapen of depressie en moet worden vermeden als u zijn bijzonder gevoelig voor depressie.
Cost Factor

blokkeren van uw kelder ramen kunnen blokkeren zonlicht en luchtlekken , die kan voorkomen dat de kelder van steeds warm in de zomer en te koud in de winter . Vensters zijn over het algemeen de eerste plaats waar de warmte ontsnapt in de winter en waar de lucht - airconditioning verlaat in de zomer . Boarding up vensters zullen helpen uw verwarming en air - conditioning rekeningen. U kunt ook gebruik maken van isolatie die je door kunt zien , zodat je niet blokkeren het licht , maar houd in gedachten dat dit soort isolatie zal blokkeren luchtstroom .

Waarom heb je nodig een evacuatieplan

? Een evacuatie kan betekenen dat met enige tijd voor te bereiden of kan zeer plotseling en snel gebeuren. Hoe dan ook, het is belangrijk om een plan te hebben om te weten hoe je veilig te evacueren , waar te gaan , en weten wie verantwoordelijk is en wie te contacteren . Natural Disasters Evacuaties kan nodig zijn als gevolg van natuurlijke oorzaken , zoals bosbranden , aardbevingen , vulkaanui

Meer dan ooit