Huis Tuin

Huis Tuin

Residentiële Fire Escape Eisen in Philadelphia

Steden opleggen brandtrap eisen dat huiseigenaren en verhuurders moeten volgen om de veiligheid van de bewoners te garanderen . De stad Philadelphia mandaten eisen voor brandtrappen in zijn stadsbrand code , waarin staat , federale en internationale richtlijnen aanvult. Escape Openingen

Een aanzienlijk deel van het vuur code voor Philadelphia met brandtrap openingen , die de deuren en vensters waardoor men een gebouw kan evacueren zijn . Philadelphia woongebouw zijn verantwoordelijk voor het handhaven van openingen die bedienbaar van binnen het gebouw zijn . Daarnaast moeten de bewoners in staat zijn om barrières zoals bars en roosters van binnen en zonder het gebruik van een speciaal gereedschap of een sleutel te verwijderen .
State Fire Escape Regulations

Philadelphia woongebouw eigenaren, waaronder particuliere huiseigenaren , zijn ook verantwoordelijk voor de naleving van de gehele staat brand codes die brandtrappen reguleren . Alle Philadelphia residentiële gebouwen die zijn leefruimte op de tweede verdieping of hoger vereisen ten minste twee voorzieningen voor ontsnapping voor bewoners. Dit betekent meestal een normale toegangstrap en een ontsnapping venster . Deze vensters moet lager zijn dan 3 meter boven de vloer binnen . Als ze meer dan 6 meter boven de grond buiten , ze vereisen ladders of trap aan de buitenzijde gemaakt van brandvertragend hout of metaal.
Onderhoud en Egress

de Philadelphia vuur code leent van de International Residential code en soortgelijke normen te eisen voor residentiële brandtrap onderhoud. Eigenaren van gebouwen zijn verantwoordelijk voor het inspecteren en repareren van brandtrappen en ontsnappen ramen , alsmede alarm-en sprinklerinstallaties . Huiseigenaren met leefruimte in kelders moeten uitstappen windows installeren om secundaire vluchtwegen bieden . Philadelphia en Pennsylvania State autoriteiten kan boetes opleggen of eisen dat aanpassingen aan woningen die niet aan de van toepassing zijnde brandtrap code voldoen .
Verwante Codebepalingen

Philadelphia vuur code en de Pennsylvania State code deal met diverse brandveiligheid kwesties die gerelateerd zijn aan residentiële brandtrappen . Bijvoorbeeld , Pennsylvania vereist alle residentiële huizen voor een of twee families om sprinklerinstallaties hebben . In Philadelphia, zou een goedgekeurde sprinklerinstallatie in een meergezins gebouw een uitzondering te maken op de vluchtweg opening eis. Staat en de stad codes bieden ook verschillende regels voor brandtrappen in commerciële gebouwen waar mensen werken en zaken te doen tijdens de dag.

Hoe plan voor een zondvloed

Overstromingen is de meest voorkomende natuurramp . In feite , overstromingen zijn goed voor 40 procent van alle natuurrampen wereldwijd. Verschillende incidenten kunnen leiden tot overstromingen zoals tropische stormen , hevige buien en langdurige regen. Overstromingen moet serieus worden genomen en iedereen moet een plan in de plaats te maken met een overstroming incident . Wat je Noodstroom ki

Meer dan ooit