Huis Tuin

Huis Tuin

New Jersey Building Codes voor Egress Window Maten

Egress ramen zijn een vereiste voor alle nieuwe gebouwen gebouwd in de Verenigde Staten , met elke staat verstrekken van zijn eigen individuele eisen aan de grootte van het venster . Voor de staat New Jersey , de meerderheid van de bouwverordening op uitgang venster maten afkomstig uit de International Residential Code richtlijnen , hoewel New Jersey een aantal wijzigingen heeft gemaakt om nog verder aanscherpen van de eisen . De feiten

De staat New Jersey in de eerste plaats volgt de International Residential Code ( IRC ) richtlijnen in haar eigen gebouw code , maar het gaat boven en buiten de IRC in sommige gebieden , zoals die voor de tweede verdieping uitgang venster maten . Voor de eerste verdieping uitgang ramen , de New Jersey gebouw code is hetzelfde als de IRC criteria .
International Residential Code

De International Residential Code criteria voor uitgang Windows is in vier delen , het omgaan met de minimale hoogte en breedte van het raam , de minimale "net duidelijke opening "-gebied van het venster , en de maximale hoogte van het raam boven de vloer moet . De IRC vereist 24 centimeter hoog en 20 centimeter breed ramen die hooguit 44 centimeter van de grond , plus een netto vrije opening van 5 vierkante meter op de eerste verdieping .
New Jersey Gebouw code

De New Jersey bouwverordeningen voor eerste verdieping uitgang ramen zijn een 3 meter hoog en 4 meter breed raam met een netto vrije opening van 20 centimeter hoog en 20 centimeter breed. Uitstappen ramen op de tweede verdieping of hoger moet 3 meter hoog en 4-1/2 meter breed en met een netto vrije opening van 24 -by - 20 inch zijn. Windows moet 44 centimeter van de vloer bij de meeste.
Functie

Het doel van een uitgang venster is niet alleen om een ​​ruimte groot genoeg is voor de bewoners van de te verstrekken bouwen om te ontsnappen in geval van een brand , maar ook voor een gemakkelijke toegang voor een brandweerman dragen volledige brandbestrijdingsmiddelen aan het gebouw toe te laten . Brandweerman binnenkomst is de reden voor het net duidelijke gebied op het raam ; welke apparatuur de brandweerman voorkomt geblokkeerd .

Eisen van een evacuatieplan

Bereiding in de vorm van een ontruimingsplan kan letsel, materiële schade en verwarring te voorkomen tijdens een noodsituatie . Evacuatieplannen worden best bewaard in het schrijven en altijd beschikbaar voor het huis van de bewoners te beoordelen . Ontkenning is niet de manier om te gaan met de planning voor een noodgeval . Het plan om de zes maanden zal iedereen op de hoogte van waar te gaan wan

Meer dan ooit