Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> Escape Routes >>

Hoe maak je een Flat Ventilatie Dak Prop

Een prop is bij de opleiding van brandweerlieden . Rekwisieten zijn mock - ups van gebouwen en functies , gebruikt om stagiairs en veteranen van de juiste technieken aan te leren voor het gebruik van de zagen , bijlen , snoek palen en andere instrumenten van de brandbestrijding beroep. Veel rekwisieten zijn op maat gebouwd door de leden van een brandweer op oefenterrein van de afdeling. Prop Materialen

Een plat dak ventilatie prop leert brandweerlieden hoe ze hun macht zagen gebruiken voor het snijden ventilatie gaten door platte daken tot dodelijke rook, gas en warmte te laten ontsnappen uit een brandend gebouw . Een basis plat dak ventilatie prop vereist vier , 16 meter lange 2 -by - 10 - inch framing boards ; vier , 8 meter lange 2 -voor - 10 - inch framing boards ; acht , 8 - meter lange 2 -voor- 6 - inch balken ; en acht , 8 meter lange 2 - door - 4 - inch balken . U vindt er ook vier , 4 - door - 8 - voet vellen 3/4-inch multiplex , 16 draagbalk hangers voor 2 -voor- 10 - inch balken , plus vier secties van oude telefoonpaal of soortgelijke zware hout ongeveer 6 meter lang nodig . U zult ook genoeg nagels nodig om de stukken bij elkaar te houden .
Bouw

Leg een 8 -by - 16 - foot rechthoek en begraaf de telefoonpalen 3 meter diep op elke hoek . Notch de blootgestelde 3 meter van de polen tot de 8 voet framing printen van elke korte zijde ondersteunen . Nagel de lange en korte twee-aan - tientallen samen om dubbele platen vormen en zet de korte planken in de inkepingen aan de telefoon paal ondersteunt. Spijker de lange framing planken aan elk uiteinde van de korte framing planken . Installeer draagbalk hangers 20 cm uit elkaar langs de binnenzijde van elk van de lange zijden van het frame . Stel de 2 -voor- 6 balken in elk paar hangers en zet ze stevig op zijn plaats .
Offer Top

De volgende stap is het installeren van de stukken die tijdens trainingen zullen worden opgeofferd . Installeer een twee-bij - vier op de top van elke 2-bij - 6 balk en zet hem apart . Deze twee -by - fours kan gemakkelijk en goedkoop worden vervangen als ze te snijden tijdens oefeningen. Boven het frame met de vier multiplex platen . Bevestig het multiplex plaat aan elk uiteinde en verf elk uiteinde blad met een anti-slip dek verf. Laat de twee bladen in het midden onbeschilderd . Bevestig ze licht . Deze centrum bladen zal worden gesneden tijdens trainingen en vervangen wanneer de sessie voorbij . De geschilderde buitenste bladen vormen de no- cut zone .
Super Simple Prop

Als uw brandweer heeft toegang tot oude pallets en schroot multiplex platen , kunt u een bouwen super eenvoudig , super goedkoop , wegwerp plat dak ventilatie prop. Verkrijgen acht identieke houten scheepvaart pallets en een hoop schroot multiplex platen . Kies een vlak, horizontaal oppervlak . Stapel de pallets 2 meter hoog en elkaar vast hen. Monteer de pallet stapels om een ​​vierkant vormen. Bevestig ze aan elkaar . Bedek de pallets met de schroot multiplex platen en bevestig de lakens om de pallets . Zodra deze prop wordt gekauwd door , kunt u deze weggooien en een andere te bouwen .

Wat zijn Safe Room Subsidies

? Sinds de orkaan Katrina verwoestte verschillende zuidelijke staten , hebben de Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) en de beheerders van het aanzienlijk opgeruimd hun daden . Weer rampen hebben frequenter en krachtiger, en het budget en personeel FEMA kon in de loop van een uniform alarmnummer worden uitgeput . Daarom is het belangrijk in eerste instantie om jezelf te beschermen . Een ma

Meer dan ooit