Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Septic aannemer inhuren

Het installeren van een septische systeem is een dure maar essentiële project bij de bouw van een nieuw huis in een gebied niet bereikbaar met het openbaar riool. Hier ziet u hoe een aannemer om de klus te klaren te vinden. Wat je nodig hebt
Gouden Gids
Septic Aannemers, bouwondernemers persoonlijke organizers
Toon meer instructies
1

Zorg ervoor dat u een septische ontwerp door de lokale goedgekeurd raad van de gezondheid. Het ontwerp zal de exacte locatie , vorm, grootte en materiaal van de septische opgeven .

Zorg Pagina 2 ervoor dat de site van de septische toegankelijk is. De aannemer zal moeten opgraving apparatuur en grote vrachtwagens krijgen in de site .
3

Contact verschillende septische aannemers. Vraag vrienden en familieleden of kijk op de gele pagina's voor aannemer leads. Merk op dat de meeste grondroerders installeren septische systemen , maar je wilt iemand met veel ervaring .
4

Zijn de aannemers inspecteren de site .
5

Geef iedere aannemer een volledige kopie van het ontwerp.

Heeft 6 de aannemers geven u offertes voor het hele project (arbeid , machines en materiaal) .
7

Vraag elke aannemer naar referenties , waaronder een of meer ouderen ( om te controleren op eventuele problemen met de bediening ) . Controleer deze referenties . Werd de klus in een tijdige en professionele manier ? Heeft de aannemer veroorzaken zo weinig schade aan de omliggende site mogelijk te maken ? Heeft het systeem goed gebruikt zonder problemen?

Zorg 8 ervoor dat de aannemers goed verzekerd .
9

Selecteer een aannemer op basis van prijs , referenties en uw indrukken .

10

uitvoeren van een opdracht voor het werk , met vermelding van kosten , betalingsschema , startdatum en de geschatte einddatum . Zorg ervoor dat de overeenkomst voorziet in een garantie van de werkzaamheden .

Hoe te kwalificeren voor Stimulus Geld voor Weatherizing of isoleren van een huis

De federale stimuleringspakket geld ( de Wet American Recovery and Reinvestment ) is beschikbaar voor veel Amerikanen te isoleren of winterklaar of weatherize hun huizen, maar er zijn richtlijnen om in aanmerking komen voor deze fondsen . Als u altijd al wilde weten of u in aanmerking kunnen komen , zal dit artikel uitgangspunt basics en website informatie geven voor het controleren met uw land om

Meer dan ooit