Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Werken met aannemers >> Content

Tips voor het inhuren van een verbouwing aannemer

Het inhuren van een ervaren verbouwing aannemer kan helpen vereenvoudigen een aanzienlijke verbouwing project in uw huis of plaats van vestiging. Het inhuren van een alinea aannemer kan echter grote problemen veroorzaken tijdens de renovatie . Bij het huren van een aannemer voor uw renovatie , controleer licentie van de aannemer en verzekering om zijn geldigheid te controleren. Terwijl de prijs is vaak de beslissende factor , overweeg dan de ervaring van de aannemer , referenties en kwalificaties , als goed. Na een aannemer is gekozen, een goed geschreven contract een soepele samenwerking te vergemakkelijken . Interviews

Kies ten minste drie aannemers om uw renovatie project bod . Verschillende citaten zal u helpen te bepalen wat een redelijke prijs is voor het werk dat je nodig hebt voltooid . Interview potentiële contractanten in persoon te zien of de aannemer is iemand die je opschieten met , kan communiceren met en vertrouwen . Zorg ervoor dat je comfortabel te communiceren met de aannemer zijn . Situaties kunnen ontstaan ​​wanneer u het nodig om te buigen of te instrueren de prestaties van uw aannemer . Kies een aannemer die u comfortabel zal zijn te doen met .
Licentie en verzekeringen

Vraag de aannemer voor licentienummer van zijn aannemer voordat u zich verbinden om samen te werken . Contact aannemer licentie -afdeling van uw staat om te controleren licentie van de aannemer is de huidige en in goede staat . De afdeling moet in staat zijn om u te informeren als er problemen zijn met de licentie in het past.Ask de aannemer zijn geweest als hij verzekering zal voor het verbouwen of als hij verwacht dat je verzekering te dekken . Indien de opdrachtnemer niet zal verzekering , kunt u overwegen het vinden van een die wil. Neem anders contact van uw huiseigenaar verzekeraar om te zien of uw polis dekt renovaties of als u extra dekking te kopen .
Ervaring en referenties

Bepaal het niveau van ervaren uw aannemer houdt . In aanvulling op de CV van de aannemer , vraag dan of er een portfolio van gerealiseerde projecten kunt u bekijken . Idealiter zal deze portefeuille voor en na foto's van de projecten van de opdrachtnemer is voltooid bevatten . Ook vragen de aannemer voor een lijst met taken die hij heeft afgerond en de waarde van het werk .

Vraag de aannemer voor een lijst van referenties . Bij voorkeur zullen deze zijn eerdere klanten de aannemer verrichte werkzaamheden voor . Neem contact op met deze referenties en vragen over de prestaties van de aannemer . Vraag de verwijzing hoe meerkosten werden behandeld , hoe goed de aannemer gecommuniceerd potentiële problemen voordat ze impact van het project en het project binnen de oorspronkelijke begroting werd voltooid . Vraag de referentie als hij zou werken met deze aannemer op toekomstige projecten . Ook vragen of de aannemer gebruikte een bemanning om het werk uit te voeren en als ze waren respectvol .
Contract

Een integrale opdracht is essentieel bij het ​​inhuren van een verbouwing aannemer . Het contract moet duidelijk de reikwijdte van de werkzaamheden van de opdrachtnemer is verantwoordelijk voor de totale kosten , een beloofde einddatum en een beperkte garantie voor het werk . Het contract bevat tevens een proces voor de aannemer om verandering zouden bestellen als onverwachte problemen voordoen tijdens de renovatie . Houd in gedachten dat dit een juridisch document dat beide partijen zal worden gehouden in geval van geschillen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1002015728.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.