Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een licentie California State aannemer controleren

Contractanten die voltooit meer dan $ 500 waarde van het werk --- inclusief arbeid en materiaal --- een werkvergunning moet hebben . Dat is volgens de Aannemers State Licensing Board ( CSLB ) , dat is het bureau al in Californië gevestigde aannemers moeten doorlopen om licentie te worden. Het inhuren van een erkende aannemer beschermt consumenten , zoals aannemers minstens vier jaar ervaring , een FBI achtergrond controleren moet hebben, en ze moeten worden gebonden . Dus voordat je iemand geven het groene licht om uw renovaties te beginnen , weten hoe ze een licentie staat Californië aannemer te controleren. Wat je nodig hebt en Gele Gids Directory
internetverbinding
Toon meer instructies
1

Kies een aannemer . U kunt kijken in uw lokale gele pagina's directory of online . Kopen van 2

Bel de aannemer en vraag om hun licentie nummer . Als ze een legitiem bedrijf moeten ze geen probleem geef het aan jou .

Controle 3 licentie op de Aannemers State Licensing Board website . Een licentienummer bevat geen letters bevatten.
4

Zoek naar informatie over licenties op bedrijfsnaam . U kunt ook kijken op de licentie-informatie door het invoeren van een bedrijfsnaam in om de Aannemers State Licensing Board website .
5

Kijk of de licentie geldig is. Als u op zoek bent op bedrijfsnaam , kan het nodig zijn om te gaan door middel van een lijst van bedrijven om de juiste te vinden. Maar als u op zoek bent door licentienummer , zie je meteen zien of het geldig is of niet .

Hoe maak je een huis Raising aannemer zoeken in Pennsylvania

Huis verhoging kan voor vele doeleinden worden uitgevoerd . Zo kan een bestaande woning of een andere structuur worden opgeheven om meer ruimte onder voor overstroming verklaring af te geven of om een ​​kruipruimte te zetten in een kelder. Afbrokkelende of scheef stichtingen kunnen ook worden hersteld met behulp van een huis verhogen aannemer . Veel gerenommeerde huis en aannemers in Pennsylvania

Meer dan ooit