Huis Tuin

Huis Tuin

Om te lezen hoe een standaard Slide schuifmaat

Slide schuifmaat worden meestal gebruikt om objecten die niet kunnen worden gemeten met behulp van een standaard liniaal of meetlint meten. Het wordt ook gebruikt als een aanvullende code van nauwkeurigheid gewenst is , dat een standaard liniaal kan worden verkregen. Leren om een dia schuifmaat lezen vergt oefening , omdat het anders is dan een liniaal of meetlint moet worden gelezen . Wat je nodig hebt Briefpapier
Pen
schuifmaat
Toon meer instructies
1

Plaats het object tussen de uiteinden van de schuifmaat . Schuif de remklauw tips of kaken tot ze knijp het te meten object . Gebruik niet te veel druk , omdat het object kan beschadigen of produceren een onnauwkeurige meting. Sommige schuifmaat worden aangepast door het draaien knoppen , terwijl anderen kan worden geschoven op zijn plaats .

Lees Pagina 2 de uitlijning van de nul op de millimeter of centimeter schaal met de meting tikken op het midden . Een millimeter dia verschijnt boven de meting tikken , terwijl de centimeter dia hieronder wordt weergegeven .
3

Vind de derde significante cijfer . Als de nul niet precies uitlijnen met een van de meting teken moet een derde getal bepaald . Een voorbeeld is wanneer het nulpunt is tussen 2,5 en 2,6 millimeter . Om de derde figuur in de meting te bepalen, kijk aan de rechterkant van de nul. Een geheel getal wordt op een lijn met een meting teek op de schaal. De meting teken vormen het midden van de schaal.
4

Meet de lengte , breedte en hoogte van het object om het volume te bepalen. De beugels kunnen ook worden gebruikt om de diameter van de cirkelvormige objecten te bepalen.
5

Record elke meting op een stuk papier of notebook . Schrijf altijd een antwoord aan het derde cijfer , zoals 2,32 centimeter.

Hoe te werken met aannemers Wanneer Home Verzekeringen betaalt voor het werk

Een huis verzekering aan te passen inspecteert de schade aan uw huis en schrijft een voorstel aan de verzekeringsmaatschappij . Hij wijst op de schade en de geschatte kosten om het te repareren . Als de huiseigenaar het ermee eens , de verzekeringsmaatschappij meestal schrijft een cheque aan de huiseigenaar voor ongeveer 80 procent van de raming . Als het werk is voltooid en gecertificeerd door de

Meer dan ooit