Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Werken met aannemers >> Content

Metalen Hand schrapen Gereedschap

Hand schrapers zijn instrumenten die worden gebruikt in de verwerkende industrie om defecten van metaalwerk verwijderen . Ze worden vaak gebruikt om te werken aan high - end machines , omdat ze kleine stukjes van het materiaal kan verwijderen terwijl een glad oppervlak achter . Echter, deze schrapers zijn niet zo gebruikelijk als burnishers , die metalen oppervlakken kunnen glad veel sneller uit . Schrapers kan als goedkoop alternatief voor duurdere verspanende gereedschappen dienen. Snijkanten

meeste kant schrapers hebben een driehoekige punt dat drie verschillende snijkanten heeft . Echter, sommige schrapers hebben een vlakkere punt . De schrapers met bredere randen kunnen schrapen meer gebieden , terwijl de dunnere schrapers laten machinisten precies afschrapen specifieke stukken metaal . Sommige van de schrapers hebben verslaafd vormen die helpen machinisten krijgen rond lastige gebieden .
Interne ontbramen

Sommige gespecialiseerde kant schrapers kan reizen in een pijp en ontbramen de interne ruggen van de leiding met gaten geboord in de pijp .
schrapen materialen

Metal schrapers zijn gemaakt van een verscheidenheid van materialen die een hoge mate van druk kan omgaan zonder te breken , zoals wolfraamcarbide en hoge snelheid staal. Tungsten Carbide messen zijn de meest duurzame . Hoe beter het metaal, hoe dunner de stukken metaal kunt schrapen . U wilt schrapen genoeg metaal , zodat het werkstuk heeft een glad oppervlak , terwijl niet opstijgen te veel , die je zou kunnen verlaten met een werkstuk dat te klein is .
Handle

Schrapers hebben altijd een sloop rand en sommige zijn ook voorzien van een handvat , die een grip die helpt de machinist vast te houden aan het mes terwijl schrapen het metaal moet hebben . Met andere schrapers , u het blad schuift in een geschikt handvat , zodat u verschillende messen voor verschillende projecten wisselen . Deze tools kunnen worden geleverd met hardmetalen messen , miniscrapers voor moeilijk toegankelijke plaatsen of gespecialiseerde interne bladen bereiken voor schrapen uit de binnenkant van een pijp .
Files

Degenen
die doen niet schrapen gereedschappen speciaal ontworpen voor het gladstrijken van de randen van de metalen onderdelen van een oude file kan gebruiken . Echter, je moet regelmatig slijpen dit bestand zodat het efficiënt kan dwars door het metaal. U vindt er ook een stevige bedrijf apparaat wilt, zodat u de metalen kunnen controleren en niet om het even welke fouten die zouden kunnen voortvloeien uit het werkstuk plotseling uitglijden .
Scraper Grootte

Scraper grepen zijn er in verschillende maten . Kleinere schrapers kan u helpen een besloten ruimte te bereiken , maar de grotere schraper handgrepen geven u meer invloed , waardoor schrapen makkelijker .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1002015629.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.