Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten schroevendraaier Tips

Schroeven zijn een van de meest voorkomende vormen van bevestigingsmiddelen gebruikt om huizen en goederen, zoals huishoudelijke apparaten en elektronica te bouwen . Tijdens huis reparatie projecten , bent u waarschijnlijk tegenkomen schroeven die u nodig hebt om te verwijderen; schroevendraaiers komen met een verscheidenheid van verschillende connectoren waarmee ze verschillende schroeven . Soms is een enkel project zal meer dan één type schroevendraaier nodig .
Platte schroevendraaiers

platte schroevendraaiers , of sleuven schroevendraaiers , hebben een platte , lijnvormige tip . Platte kop schroeven behoren tot de meest voorkomende vormen van schroeven , dus je bent waarschijnlijk om hen te ontmoeten in huis reparatie projecten of bij het nemen van elkaar apparatuur. De afmetingen van de sleuven op platte kop schroeven kan sterk variëren , dus je kan nodig platte schroevendraaiers van verschillende maten om alle platte kop schroeven die je tegenkomt te verwijderen.
Phillips Schroevendraaiers

Phillips schroevendraaiers hebben een kruisvormige tip . Phillips schroeven zijn buitengewoon vaak voor in een breed scala van toepassingen . Het kan mogelijk zijn om te verwijderen van een Phillips schroef met een platte schroevendraaier in sommige gevallen , maar het gebruik van het verkeerde type schroevendraaier kan schroeven beschadigen en maken ze moeilijker te verwijderen .
Plein -hoofd schroevendraaiers

Vierkante schroevendraaiers hebben vierkante tips . Vierkante - vormige schroeven zijn voordelig omdat de schroevendraaier hoofd past precies in de schroef , zodat de tool is minder waarschijnlijk te glijden uit de schroef en beschadigen het als je solliciteert druk .
TORX schroevendraaiers

TORX schroevendraaiers hebben tips die er uitzien als zespuntige sterren met afgeronde hoeken . Torx-schroeven worden vaak gebruikt in elektronische apparaten .
Hex Schroevendraaiers

Hex schroevendraaiers hebben zeshoekige tips . Hex - headed schroevendraaiers zijn een alternatief voor inbussleutels of inbussleutels , die zeshoekige stukken metaal met een 90 - graden bocht die vaak worden gebruikt om zeshoekige schroeven en bouten te verwijderen zijn .
Sabotagebestendige Schroeven

Sommige schroeven zijn ontworpen met pinnen in het midden , dat maakt ze niet te verwijderen zonder een speciale schroevendraaier . Phillips schroevendraaiers , vierkante schroevendraaiers , hex schroevendraaiers en TORX schroevendraaiers zijn ook verkrijgbaar in uitvoeringen die geschikt zijn fraudebestendige schroeven .

Vorherige Seite No
Nächste Seite
Hoe maak je een Miter Clamp Zorg

verstekverbindingen worden gebruikt om netjes te maken , 45 graden joins tussen twee stukken hout - je vindt ze vaak te vinden in fotolijstjes, bijvoorbeeld. U kunt een speciale mijter klem gebruiken om ze stevig op zijn plaats als de lijm op de gezamenlijke droogt. Als alternatief kunt u uw eigen verstekverbindingen om geld te besparen en het gebruik van onderdelen die al in uw werkplaats . Deze

Meer dan ooit