Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Brace Wood

Hout is een sterke en veelzijdige bouwstof , maar om er het beste van wat je nodig hebt om de kracht te combineren met de juiste ontwerp en de bouw . Het doel van hout bracing is om structuren die niet gevoelig zijn voor beweging en vervorming te creëren . In vierkante structuren , de makkelijkste manier om dit te doen is om driehoekige gedeelten binnen de pleinen die niet kan verlengen op dezelfde manier maken een vierkant kan .
Wat je
Stuk hout , 1 inch met 4 Need cm bij 36 centimeter
Potlood
cirkelzaag
Platte beitel
Nails , 3 centimeter lang
Hammer
Instructions
1

Plaats een één inch - dik door vier centimeter breed stuk hout op de hoek van een muur met uiteinden van het bestuur overlappen de stoeterij en de balk van de muur ongeveer twee meter afstand van de hoek op elk lid.
2

Teken de zijkanten van het bord op het gezicht van de stoeterij en de balk met behulp van een potlood .
3

Knip een one- inch - diepe snee op elk van de potloodstrepen gebruik een cirkelzaag met zijn mes op een één inch diepte .
4

Maak nog een aantal bezuinigingen op tussen de twee cut potloodstrepen aan het verwijderen van het hout gemakkelijker te maken .
5

Verwijder het hout tussen de twee sneden tot een diepte van een centimeter met een beitel .
6

Stel de ene inch stuk hout in de bezuinigingen die je hebt gemaakt. Spijker op zijn plaats. Snijd de uiteinden van het stuk hout af te spoelen met de buitenste rand van de stoeterij en de balk met behulp van een cirkelzaag .
7

Herhaal dit proces op de overige drie hoeken van de muur.

Cedar Projecten

Cedar hout is een van de meest duurzame en rot - en - resistente houtsoorten vaak gebruikt in de houtbewerking en landschap gebouw. Het is niet alleen bekend om zijn duurzaamheid, maar ook zijn levendige rode kleur. Afgewerkt red cedar heeft een vet graan en aangenaam aroma. Naast een lange levensduur , de eerste pest - resistentie eigenschappen ceder s maken het een favoriet voor de voering kaste

Meer dan ooit