Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Houten ladenkast Houd kleven

Houten dressoirs, vooral die van oudere meubels , kunt vasthouden en jam , zodat u de lade niet gemakkelijk kunt openen . Niet alleen is dit frustrerend , het kan uiteindelijk resulteren in schade aan het meubel als u herhaaldelijk te hard trekken , trekken en bonzen op de lade om deze te openen . U kunt de oorzaak van de knelpunten lade verhelpen met behulp van een aantal veel voorkomende huishoudelijke artikelen.
Wat je nodig hebt
Hammer
Finishing nagels
Nail ingesteld
Schuurpapier
Doek
Alle oppervlaktereiniger spuiten
paraffine of een kaars
Instructions
1

Verwijder de lade uit het dressoir . Het kan nodig zijn om de omliggende lades te verwijderen zodat u de lade kunt manipuleren van de zijkant of van beneden . Zachtjes wiebelen de lade van links naar rechts en heen en weer om het werk los . Als u de lade openen genoeg om in te komen en verwijder de inhoud kan krijgen , doe dat dan . Als het hardnekkig blijft , probeer het opheffen en het verschuiven van de dressoir zelf, want dit kan het frame genoeg te verschuiven om de lade uit te verlichten.
2

Verwijder de inhoud als je dat nog niet hebt gedaan . Controleer de binnenkant van het dressoir kader voor kleding of andere items die binnen kunnen worden ingeklemd , waardoor de lade aan de stok .
3

Onderzoek de lade voor structurele integriteit . Controleer of de bodem van de lade wordt nog steeds goed bevestigd of nog steeds stevig geheel in de zij- en voorkant dado slots : Als de lade onderkant los is, kunnen de randen van de dressoir kader vatten en leiden tot de lade aan de stok . Re - nagel van de bodem van de lade , indien nodig, door te hameren op nieuwe nagels aan degenen die ontbreken , of niet meer goed houden de bodem op zijn plaats te vervangen. Gebruik een spijker op te verzinken ( hamer in ) de nagels , zodat de nagel hoofden zijn niet hoger dan de lade frame. Countersink alle spijkerkoppen die uitsteken boven het oppervlak van de lade frame. Plaats de lade in de kast om te zien of het beweegt in en uit soepel . Als de steken probleem niet is opgelost , gaat u naar stap 4.
4

Onderzoek de lade randen voor ruwe of versplinterde randen. Zand die gebieden glad met schuurpapier . Probeer de lade in de kast weer in. Als het probleem niet is opgelost , gaat u naar stap 5.
5

Spuit een doek die licht met alle oppervlak reinigingsspray . De buitenkant van het houten lade . Laat het dan volledig opdrogen . Wrijf de paraffine of een kaars over alle oppervlakken van de lade dat contact op met de dressoir frame. De wax zal de lade te smeren , waardoor het gemakkelijk en rustig glijden in het dressoir .

DIY Wood Groove

Grooves zijn een manier van het maken van sterke , strakke verbindingen tussen twee stukken hout . De snelste en eenvoudigste manier om een schone , gladde groef maken of dado , is met een tafel zagen . De zaag is voorzien van een meerdelige , stapelen blad , bekend als Dado mes . Hierdoor kan de groef in een keer te snijden op de juiste hoogte en breedte . Zoals bij elk elektrisch gereedschap wer

Meer dan ooit