Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een Ikea Billy Shelf Snijd

De Ikea Billy , een vrijstaande boekenkast , leverbaar in wit , bruin, zwart en berken fineer en in twee standaard hoogtes . De bovenkant, onderkant , zijkanten en planken zijn gemaakt van spaanplaat bedekt met houtfineer of kunststof . De planken zijn ontworpen om de boekenplank te passen , maar omdat ze zijn gemaakt van spaanplaat , is het mogelijk om ze af te snijden als je het nodig aan te passen voor een ander doel . U kunt dit doen met een cirkelzaag , een tafel of decoupeerzaag , maar je moet een speciaal mes en snij- procedure gebruiken als u wilt voorkomen dat chippen het fineer of plastic coating .
Wat je
cirkelzaag nodig of tafelcirkelzaag
Hardmetalen 80 - tooth blade
Jigsaw
- Metaal zaagblad
Klemmen
Maskeertape
Potlood
Instructions
1

Rust uw cirkelzaag met een hardmetalen mes dat 80 of meer tanden om een afkortzaag of rip snede te maken heeft . U kunt ook deze bezuinigingen met een tafel zag na de eerste installatie van een vergelijkbaar mes. Om gebogen bezuinigingen te maken , gebruikt u een decoupeerzaag met een metaal- zaagblad kopen van 2

Markeer de snijlijn op de achterkant van de plank - . De kant die het minst zichtbaar zal zijn - bij het snijden met een cirkelzaag . Snijden van die kant van de plank . Bij het snijden met een tafel zaag , duw de plank door met zijn beste zijde naar boven. Deze strategieën minimaliseren chippen aan de goede kant van de plank .
3

Steun de plank op een werkbank met de off -cut opknoping over de rand om het te snijden met een cirkelzaag . Houd het stevig vast - klemmen aan de bank , indien nodig. Stel de snijdiepte van de zaag tot 1/4 inch en maak een voorlopige cut . Wanneer dit is voltooid , stelt u de diepte aan helemaal door te snijden en maak een tweede snede . Wanneer u klaar bent , moet bot zijden van de plank - chip -vrij.
4

Gebruik een soortgelijke techniek bij het snijden met een tafel zag . Stel de bladhoogte tot 1/4 inch en maken de eerste pas , stel vervolgens de bladhoogte tot ongeveer 1/2 inch meer dan de dikte van de plank en maak de tweede snede .
5

Minimaliseer chippen bij het snijden van bochten door het leggen van afplaktape op de plank en het tekenen van de snijlijn op de band met een potlood . Dwars door de tape met een decoupeerzaag . Draai niet aan de plank boven en snijd van de achterkant bij het snijden van bochten ; dat maakt het uitvoeren van metingen en het trekken van lijnen moeilijker .

Hoe te Stain Deur & Window Trim

Deur-en raamlijsten zijn accenten die de schoonheid van uw deuren en ramen te verbeteren . Trim algemeen gekleurd ofwel de deur of het raam wordt framing overeenkomen , worden een verlenging van de natuurlijke houtwerk van elk. Idealiter zou de bekleding worden gekleurd voordat het wordt ingevoerd, gewoon omdat het gemakkelijker is om mee te werken dan . Maar door voorzichtig , kan stuwing worden

Meer dan ooit