Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Draw Rusty Knife Restore

Een gelijkspel mes is een gemeenschappelijk houtbewerking handgereedschap gebruikt om grote stukken hout , zoals in de schors te verwijderen of het vormgeven van een cilinder voor op een draaibank wordt gezet snijden . De tool bestaat uit twee handgrepen , verticale handgrepen met een horizontaal geplaatste mes in het midden . De houtbewerker straddles het hout of scheren paard , trekt vervolgens de loting mes naar hem toe om een strook van hout te verwijderen . Ze kunnen worden gebruikt om rechte , convex , concaaf en gespleten delen creëren . Roestige gelijkspel messen moeten worden hersteld om effectief te werken, omdat roest stompt de blade.Things Je
Ondiepe pan of schaal -witte gedistilleerde azijn nodig
Rags beelden # 0000 staalwolsponsje
Metal polish
Smeren spray of olie
Toon meer instructies
1

Leg de loting mes in een ondiepe pan en giet witte azijn aan de verroeste metalen stukken te dekken. Het hout wordt niet beschadigd raken als het in azijn ; azijn zal daadwerkelijk helpen om het hout te desinfecteren . kopen van 2

Laat het mes te laten onderdompelen in de azijn bad gedurende een uur . De azijn zal eten weg bij de roest , het onthullen onder een schone metalen afwerking .

Gebruik 3 vodden om de roest te wrijven het metaal. Het kan nodig zijn om hard te schrobben om de roest te verwijderen .
4

Wrijf de # 0000 staalwolsponsje over de metalen aan een hardnekkige roestvlekken verwijderen , met behulp zelfs slagen in een richting om schade en krassen te voorkomen het metaal. Een kleine hoeveelheid metaal polish toegepast op de staalwol kan de werkzaamheid verhogen .
5

Spray het metaal met een smerende spray of olie en wrijf in het metaal met een zachte doek . De olie zal helpen om het water af te buigen en het voorkomen van toekomstige roest schade aan uw trekken mes.

Concepten in Wood Opbergkasten

Een houten opbergkast is niet zomaar een houten rechthoek met rekken opties . Speciale functies kan een houten opbergkast lijken duur en luxueus . De finishing -concept is sterk afhankelijk van het interieur van de kamer en het algemene doel van de opbergkast . Bijvoorbeeld , opslag buiten concepten verschillen in uiterlijk en materialen in vergelijking met luxe eetkamer kasten met glazen deuren .

Meer dan ooit