Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de riem vervangen op een Craftsman Sander

Een Craftsman bandschuurmachine is ideaal voor het verwijderen van grote hoeveelheden materiaal uit een stuk hout in een keer. Craftsman bandschuurmachines hebben meestal een 3 - inch breed continue band , zowel in 21 - of 24 -inch lengtes. De band draait rond een voorste en achterste rol en moet stevig in de hand worden gehouden om de schuurmachine te houden van het grijpen van het hout en slingerend vooruit . Wanneer de schuurkorrel leeg is, is het tijd om de belt.Things je nodig hebt
Craftsman schuurmachine riem
Toon meer instructies vervangen
1

Koppel de bandschuurmachine uit het stopcontact .

Plaats Pagina 2 de bandschuurmachine aan de linkerkant . Til de spanning hendel gevonden in het midden van de rechterzijde , tussen de voorste en achterste roller . Lifting deze hendel zal de spanning op de schuurband los .

Trek 3 de oude schuurband van de voorste en achterste rollers.
4

Schuif een nieuwe schuurband van dezelfde grootte op de rollen . Pas de positie van de riem , zodat deze gecentreerd op de rollen en duw de spanning hendel terug op zijn plaats , een aanscherping van de spanning op de riem .
5

Sluit de schuurmachine en zet het apparaat aan . De band moet gecentreerd op de voorkant en achterkant rollers roteren . Als de riem uit positie , zet het apparaat uit , laat de spanhendel , stel de riem en de terugkeer van de spanning hendel terug op zijn plaats .

Hoe te Stain Wood Dat is Half Dark & Half Light

Creating multitint houttinten presenteert een houtbewerking uitdaging die veel beginners kunnen stomp . Het creëren van de lijn is niet moeilijk ; de beste methode omvat het gebruik van masking tape om een vloeiende lijn te creëren . De truc ligt in het voorkomen van de vlek uit bloeden over in het andere deel . Eerste toepassing van de lichte vlek kan u helpen dit probleem op te lossen door het a

Meer dan ooit