Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik antieke houten balken Samen

Balken werden van oudsher gebruikt om de bovenste verdiepingen te ondersteunen . Eik was vaak het hout van de keuze , sterk zijn , bestand tegen insecten en schimmels en verkrijgbaar in stukken lang genoeg om plafonds overspannen. Tegenwoordig eik is erg duur, maar je kunt het uiterlijk van eiken hebben door het gebruik van speciaal gemaakte reproductie balken of door kleuring goedkopere hout yourself.Things je nodig hebt
Meet
Workmate , of soortgelijke
Saw
Hout lijm
Paspennen
Boor en bit
Oak gekleurd vernis , of soortgelijke
Toon meer instructies
1

Meet het plafond langs de beoogde bundel lijn . Klem een lengte van hout in uw Workmate . Clamp een overlappende lengte van hout ernaast zodat de gezamenlijke lengte gelijk aan de lengte van de beoogde balk .

Zaag 2 door beide stukken hout aan elkaar ter voorbereiding van het maken van een halve las . Snij op 45 graden of minder , volgens de grootste breedte , het verbindingsvlak maximaliseren . Doe mee met de twee lengtes samen met houtlijm , klem in de Workmate en laat het drogen .
3

Selecteer twee houten deuvels geschikt voor het versterken van de sjaal gewricht. Kies een boor grootte volgens de paspennen . Boor door de beoogde top oppervlak , dat wil zeggen de oppervlakte die wordt bevestigd aan het plafond , op een punt , dat zal voldoen aan de diagonale zaagsnede halverwege zijn lengte tot aan de diepte van de paspennen .
4

Squirt houtlijm in de twee gaten . Plaats de paspennen . Veeg ontheemden lijm en laten drogen .
5

Stain en lak je balk met behulp van eiken gekleurd vernis . Laten drogen. Uw bundel is nu klaar op zijn plaats vast te stellen .

Vorherige Seite
Nächste Seite
How To Build Rocking Chair Legs

Een ritmische schommelbewegingen zowel ontspant en helpt stress te verminderen voor veel mensen . Schommelstoelen zijn esthetisch als therapeutisch. U kunt een schommelstoel kopen bij een aantal meubelzaken , tweedehands winkels of rommelmarkten . Als u genieten van houtbewerking , kunt u echter een rockende zelf stoel te maken. De poten van de schommelstoel moet in een symmetrische relatie om erv

Meer dan ooit