Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Wood Box

Het bouwen van een houten doos , of te gebruiken voor rekken of opslag , is een eenvoudig project dat alleen fundamentele timmerwerk vaardigheden vereist . Het hele project kan in een korte tijd worden afgerond , en de box kan worden gebruikt voor vele verschillende doeleinden . Bouw de doos met hoge kwaliteit hout , zodat het langer zal duren , vooral als u van plan bent om het te gebruiken in een outdoor setting.Things je nodig hebt
6 vellen van ceder hout , 2 cm dik door 2 meter lang en 2 meter breed Goedkope 4 -inch nails
Hamer
Scharnieren Pagina 2 -inch schroeven Electric drill
Toon meer instructies
1

Plaats de 2 - inch rand van een ceder blad tegen het gezicht van een ander om een rechte hoek te vormen. De twee platen moeten een L - vorm. Kopen van 2

Bevestig de twee platen met 4 - inch nagels. Hamer op een spijker elke 4 centimeter langs de verbinding van de twee planken ; plaats de spijkers door het gezicht van een raad van bestuur en in het 2 -inch rand van de andere .

Plaats Goedkope 3 een derde bord aan de andere kant van de rechte hoek te vormen een U - vorm te geven. Zorg ervoor dat zowel 2 -inch randen van de ceder platen worden geplaatst op het gezicht van de derde boord, zodat de doos hout nog zal zijn .
4

Bevestig de planken met 4 - inch nagels. Zet de nagels door het gezicht van een bout in de 2 - inch rand van het andere . Hamer in een spijker iedere 4 cm .
5

Een vierde boord van de U - vormige structuur af te sluiten . Plaats het bord , zodat haar gezicht lijn staat met de 2 -inch randen van de andere besturen . Bevestig het vierde bord met 4 - inch nails .

Plaats
6 een vijfde bord op een van de open ruimtes om een bodem voor de doos hout maken . Lijn de randen van het bord met de 2 -inch randen van de doos constructie . Bevestig het bord met 4 - inch nagels. Hamer op een spijker elke 4 centimeter langs alle vier de zijden van de doos .
7

Bevestig twee scharnieren aan het open gedeelte van de doos . Plaats de scharnieren aan de ene kant van de doos en voeg ze met 2 - inch hout schroeven .

Plaats
8 de resterende ceder blad aan de scharnieren en bevestig de twee -inch rand van het bos aan de scharnieren . Gebruik 2 -inch hout schroeven om de ceder deksel hechten aan het vak .

Hoe te Heavy Dikke decoratieve Planken Build

Chunky decoratieve planken zijn een aantrekkelijke manier om accent een lodge , cottage of rustieke stijl naar huis . Selecteer teruggewonnen houten balken aan de decoratieve planken maken . De teruggewonnen balken zal helpen toe te voegen aan de rustieke uitstraling van de planken . Het is belangrijk om de schappen aan de wand studs zodat ze een stevige en veilige accent in de kamer. Werk de balk

Meer dan ooit