Huis Tuin

Huis Tuin

Husqvarna 51 Specificaties

De Husqvarna 51 kettingzaag is een single - persoon kettingzaag sportief een 3,1 pk twee - takt motor met een Electrolux ontstekingssysteem en Zama carburateur . Het beschikt over robuuste constructie met een buitenkant van kunststof en gegoten magnesium en heeft trillingen weerstand stuur om het gemakkelijker te houden en te gebruiken . Keten en Bar Specificaties

Husqvarna raadt een maaibord van ergens 13-24 centimeter lengte , hoewel het standaard formaat is 15 centimeter . Het heeft zeven tanden op de schijf sproket en kan ketens met een 0,325 inch pitch en met een drive link dikte van 0,050 centimeter ondersteunen .
Fuel System

De Husqvarna 51 kettingzaag draait op 87 superbenzine of hoger als het bij hoge toerentallen worden uitgevoerd , gemengd met twee -takt olie in een verhouding van 50 delen benzine enerzijds olie . Het kan ongeveer 20 fluid ounces van stookolie mengsel in de tank te houden op een gegeven moment .
Elektrisch systeem

De Electrolux ET ontstekingssysteem in de Husqvarna 51 maakt gebruik van een Champion RCJ 7Y bougie . Het vereist een 0.020 -inch gat op de juiste grootte vonk te produceren voor een efficiënte werking .
Motor

De 49 kubieke centimeter eencilinder motor gebruikt in de Husqvarna 51 genereert 3,1 pk wanneer draait op 9000 omwentelingen per minuut , hetgeen de maximale snelheid onder belasting . Omgekeerd idles slechts 2.500 tpm . De motor heeft een cilinder boring van 1,73 inch en een zuigerslag van 1,26 inch.

Kan een fineer Table Top geschuurd

? Een fineer is niets meer dan een decoratieve huid op een houten oppervlak . Het hout hieronder is minder aantrekkelijk , zodat een fineer wordt gebruikt om boven dat materiaal met een oppervlak dat maakt het stuk kijken alsof het gemaakt van massief hout . Licht sandings zijn allemaal een fineer tafelblad kan dragen. Veneers Een fineer is een stukje hout dat is meestal slechts ongeveer 1/16e i

Meer dan ooit