Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Sand Hardhout Stairs door Hand

Schuren hardhouten trap met de hand vergt veel geduld om te voltooien . Grote delen van hardhouten trap brengt nogal wat tijd om zand te nemen met de hand. Een veel voorkomende reden voor huiseigenaren om zand houten trap is om het een nieuwe afwerking , of reparatie krassen en kleine groeven geven . Wanneer je hand zand hardhouten trap , heb je meer controle over waar de schuurzool gaat , wat resulteert in een nog job die u toelaat om in kleine , gedetailleerd houtwerk . Wat je nodig hebt
Drop doeken
Handschoenen
Bescherming van de ogen
Protective filter masker
microfiberstofdoek
Hammer
Wood filler
Grof - , midden- en fijn - gruis schuurzool
Hand -held schuurmachine
Shop vacuüm
Grof - , midden- en fijn - korrel schuurpapier
Toon meer instructies
1

Neem alle decoratieve items uit de houten trap en uit het werkgebied . Om het schuurstof bevat binnen het gebied waar u het schuren van de hardhouten trap , gebruik druppel doeken naar de omliggende vloer te beschermen tegen het stof te houden .

Draag 2 handschoenen , stofbril en een beschermend filter masker om remmen de schuren stof in je ogen en longen. Open alle vensters zich binnen de werkruimte te helpen verdrijven schuurstof .

Verwijder 3 vuil en kleine deeltjes uit de hardhouten trap door op een microvezel stofdoek over de gehele houten oppervlak . Vuil of kleine deeltjes die worden gevangen onder de schuurzool kunnen krassen en het hout van de trap beschadigen .

Onderzoek 4 de trap voor de gaten en /of spijkerkoppen steken boven het houten oppervlak . Deze uitstekende spijkerkoppen kan scheuren en beschadiging van de schuurzool zo niet gerepareerd. Gebruik een hamer om alle spijkerkoppen die omhoog steken uit het hardhout oppervlak , tot onder het oppervlak van het hout zinken . Vult gaten in de hardhouten met bijpassende houtpasta .
5

Bevestig een grove korrel schuren pad om de hand-held schuurmachine volgens de schuurmachine instructies . Beginnend op het vlakke oppervlak van de treden , gebruik maken van de hand-held te schuren het gehele houten oppervlak, het werken met de houtnerf . Vervolgens gebruikt u de grove schuurmachine op de neus van de traptreden en stootborden .
6

Stofzuig het schuurstof met een winkel vacuüm. Onderzoek de hardhouten trap voor elke kleine plekjes die u hebt gemist , en zand ze met de hand-held schuurmachine .
7

Schakel over naar een medium korrel schuurzool . Zand de hardhouten trap met het medium korrel pad bevestigd aan de hand-held schuurmachine , te beginnen op het vlakke oppervlak van de treden , en dan verhuizen naar het loopvlak neus en stootborden . Blijf zand het hout met de houtnerf tot u alle krassen verwijderd en de gladheid van het oppervlak is zelfs .
8

Stofzuig de hardhouten vloer met de winkel vacuüm om alle schuurstof verwijderen.

9

Bevestig een fijne korrel schuren pad om de hand-held schuurmachine . Schuur de hele hardhouten trap tot je oppervlak is glad en vrij van alle smetten .
10

Stofzuig het hout met de winkel vacuüm om alle schuurstof van de trap te verwijderen .


Hoe te Natural Wood Stain Zorg

Mensen zijn het maken van natuurlijk hout vlekken voor duizenden jaren , het gebruik van kleuren afgeleid van veel alledaagse bronnen - bodems , klei , bloemen , schors , noten en andere objecten gevonden in de natuur . Om uw eigen natuurlijke beits te maken , moet je natuurlijk . Definiëren Echt natuurlijke vlekken kan het gebruik van dergelijke verbindingen als azijn of ammoniak te verbieden .

Meer dan ooit