Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Houtbewerking >> Content

Hoe te Refinish Wood Fir Trim op Oude Huizen

Oude woningen hebben vaak sierlijke bekleding gesneden uit echt hout zoals grenen of spar . Door de jaren heen , het weer en de vacht na verflaag eist zijn tol op houten trim en verliest het veel van zijn oorspronkelijke schoonheid. Mits rot niet is ingesteld in te diep , de meeste van deze cosmetische schade kan worden teruggedraaid en de trim hersteld in zijn oude glorie . Begin met de minst invasieve methodes om verdere schade aan het houten oppervlak voorkomen . Voor stukken te ver gegaan om te herstellen , vinden hun contouren op karton om sjablonen voor het maken van vervangende pieces.Things je nodig hebt
Beitel
Mallet
Koevoet
rubberen hamer
Griptang < br > terpentine
Plastic emmer
Nylonborstel
Staalwol
houtpasta
Schuurpapier
Lijnolie
Primer
Stain
Paint
Helder eindigen
kwast
Toon meer instructies
1

Gebruik een houten beitel en hamer los los te maken en los te wrikken van de trim van de bevestigingen . Snijd door moeilijke verf met een mes om de naden bloot . Gebruik een kleine platte koevoet om de stukken hendel voorzichtig omhoog en weg . Tik op het stuk terug naar beneden met een rubberen hamer voorzichtig naar de losse spijkerkoppen bloot . Trek de nagels met een griptang . Dit zal u toelaten om het stuk te verwijderen zonder de nagels veroorzaken splitst . Kopen van 2

Week de bekleding in een minerale geest bad. Vul een plastic kuip met voldoende terpentine om de trim te dekken en laat het inwerken gedurende de nacht . De terpentine zijn een natuurlijke dennen olie en zal een deel van de natuurlijke vochtbalans te herstellen naar het hout en los moeilijke verf .

Bestrijk 3 het stuk met een harde nylon borstel om losse verf te verwijderen . Laat het stuk volledig opdrogen zodra alle verf die kunnen worden verwijderd met de borstel wordt verwijderd .
4

Breng warmte van een warmte kanon om gebieden van verf die niet werden losgemaakt door de terpentine . Volg de warmte kanon nauw samen met een dunne metalen schraper , het dragen van handschoenen om uw handen te beschermen . Schraap voorzichtig , werken de oude verf af , zonder verhoging van het graan . Gebruik een stuk staalwol in detail gebieden om hardnekkige verf te verwijderen . Als het stuk zal worden geschilderd , je doel is een glad oppervlak , niet verwijderen van elke spatje verf , dus gebruik je verstand om te bepalen wanneer te stoppen .
5

Solliciteer chemische strippers alleen in omstandigheden waarin terpentine en warmte zal de verf niet verwijderen . Bestrijk de stripper op met een wegwerp borsteltje , het dragen van rubberen handschoenen , en laat het aan het werk voor de aanbevolen tijd . Schraap de verf en stripper uit het stuk met een nylon schraper en staalwol . Spoel het oppervlak met terpentine en een schone doek om de stripper te verwijderen .
6

Vul eventuele deuken in het oppervlak met oplosmiddel gebaseerde hout vulmiddel en een flexibele plamuurmes . Laat het vulmiddel volledig drogen . Zand de trim in twee gangen , te beginnen met een pas met behulp van 120 - schuurpapier . Werken om het graan en de eventuele oneffenheden glad , zonder afronding hoeken of schuren weg details. Maak de tweede laag met 150 - korrel schuurpapier , schuren in de richting van de nerf . Veeg het geschuurde oppervlak met een tack doek om het stof te verwijderen .
7

Coat het gestripte stuk met twee lagen van gekookte lijnolie naar het bos vocht herstellen. Laat twee uur tussen de lagen en laat het stuk een nacht adempauze voor het aanbrengen van verf of beits .
8

Breng een laag olie hechtprimer om stukken die zullen worden geschilderd . Bedek het hele stuk , met inbegrip van gezichten die niet zal worden gezien . Gebruik een fijne borstel , het werken in lange, rechte slagen met de nerf van het hout . Werk aan de primer zo gelijkmatig mogelijk te verspreiden, om runs en druppels te voorkomen .
9

Stain trimmen dat u de houtnerf inch Gebruik een fijne borstel om een voor buitengebruik geschikte vlek in toepassing te zien uw keuze van kleur , of een derde laagje lijnolie voor een natuurlijke kleur . Veeg overtollige vlek van het oppervlak met een schone , niet-pluizende doek .
10

drie lagen zijdeglans latex verf , of duidelijke houtafwerking in uw keuze van glans Toepassen. Werk met een fijne borstel in lange rechte lijnen in de richting van de nerf . Spreid de finish of verf zo gelijkmatig mogelijk runs en druppels te voorkomen . Toestaan ​​dat het etiket aanbevolen tijd tussen de lagen en 24 uur voor de installatie . Spijker uw bekleding weer op zijn plaats en sluit de naden met kit schilder.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1002080796.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.